Contact us here

Actuatorsystemen voor toepassingen in de gezondheidszorg

De noodzaak van meer efficiëntie in de zorgsector en de groeiende behoefte aan ergonomische toepassingen in het algemeen leiden onontkoombaar naar implementatie van geavanceerdere systeemoplossingen. LINAK maakt zulke systemen. Ze bestaan uit een multifunctionele bedieningskast, aangesloten op één of meer grondig geteste actuatoren/kolommen en bediend via een intuïtieve hand- of voetbediening.

Of u nu een hoogwaardig basissysteem zoekt, of een geavanceerd systeem met tal van intelligentiebevorderende functies, de systemen van LINAK verhogen de functionaliteit van klinische of fitnesstoepassingen, ziekenhuis- en zorgapparatuur, toepassingen voor langdurige zorg in particuliere woningen, evenals toepassingen voor bewoners met een handicap.

Maak het systeem dat u nodig hebt
Aan de hand van het uitgebreide productaanbod van LINAK creëert u exact het systeem dat u voor uw toepassing nodig hebt. Vrijwel al onze producten zijn onderling compatibel, waardoor uitbreiden of inkrimpen geen probleem is. Bovendien zijn steeds meer functies optioneel die waarde toevoegen: SDT (Service Data Tool), EBC (Electric Brake Control, elektrische rembediening), of OOB (Out Of Bed (Uit Bed)-sensoren).

Vertrouw op duurzame en gecertificeerde oplossingen
Alle producten van LINAK voor zorgtoepassingen zijn getest en gecertificeerd overeenkomstig internationale medische normen. Ze zijn wasbaar, IPX4/IPX6-goedgekeurd en voldoen aan EN10535 eisen. Uw toepassing heeft niet alleen een langere levensduur, maar presteert al die tijd - met een minimum aan onderhoud - ook vlekkeloos.

Werk samen met een wereldwijde partner met een schat aan ervaring
Al ruim 30 jaar ontwikkelt LINAK elektrische actuatoren voor rolstoelen, ziekenhuisbedden, patiëntliften en veel meer. Deze alsmaar groeiende ervaring gebruiken wij om bestaande producten te verfijnen en nieuwe te ontwikkelen – vaak samen met fabrikanten. De meer dan 35 dochterondernemingen overal ter wereld zorgen voor wereldwijde ondersteuning en kennis van de lokale markt. 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen