Systeem

Systemen voor thuiszorgbedden

De actuatorsystemen van LINAK bieden een naadloze hoogte-, ruggensteun- en beensteunaanpassing in thuiszorgbedden. De specificatie van een systeem van LINAK hangt af van individuele eisen. De focus kan liggen op draagvermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires. De flexibele systemen van LINAK - van eenvoudig tot geavanceerd - voldoen aan alle marktvereisten.

Systemen van LINAK voor thuiszorgbedden

Koppel een controlebox van LINAK aan één of meer geteste actuatoren of kolommen en houd alles onder controle via een intuïtieve handbediening. En kijk: daar heb je een systeem! 

Al drie decennia lang loopt LINAK vooraan met vernieuwingen in de zorgsector. Wij bieden systeemoplossingen aan die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Een algemeen systeem voor thuiszorgbedden

De specificatie van een systeem van LINAK hangt af van individuele eisen. U kunt focussen op vermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren), of aantal accessoires. LINAK werkt standaard met twee verschillende opstellingen voor thuiszorgbedden - Basis en Medium. Daarbinnen is de uitbreidbaarheid ongelofelijk groot.

Ter inspiratie geven we hier een paar voorbeelden van typische systeemopstellingen:

Basis:
Controlebox: CA30
Actuatoren: 2x LA27 (één of twee)
Bediening: HB70 / HL70

Medium:
Controlebox: CA40
Actuatoren: 3x/4x LA40 (tot vier)
Bediening: HB70/HL70/HB80

Geavanceerd:
Controlebox  CO61
Actuatoren: 3x/4x LA40  (tot vier)
Bediening: HB70/HL70/HB80

Veel méér dan beweging

Veiligheid en ergonomie speelden jarenlang een hoofdrol in deze sector. En dat doen ze nog steeds! Optimalisatie van workflows, tijdsbesparing voor personeel en meer tijd voor bewoners zijn ook essentieel voor een betere welzijnszorg. De systemen van LINAK zijn gebaseerd op die vereisten. 

CA30 en CA40 bieden in dat verband vele voordelen. Om te beginnen zijn ze ‘first failure safe’. Dat betekent dat er nooit onbedoelde bewegingen kunnen plaatsvinden en dat een mogelijke kortsluiting het systeem nooit kan beschadigen of vernietigen. 

Alle producten van LINAK zijn ontworpen voor eenvoudige naleving van de EN60601 vereisten en zijn verder ook getest en gecertificeerd overeenkomstig de betreffende internationale medische normen. Ten slotte biedt LINAK oplossingen aan, die IPX6-goedgekeurd en geschikt zijn voor wasstraten. 

De hoge kwaliteitsnormen binnen ons focusgebied, actuatoren,controleboxen en bedieningen verhogen de levenskwaliteit van gebruikers door de ergonomie te verbeteren en te zorgen voor betrouwbare en soepele bedbewegingen.

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.