Techniek & trends

De Gezondheidszorg Uitdaging

De elektrische lineaire actuatorsystemen van LINAK moeten dermate solide zijn, dat ze een toekomst vol uitdagingen aankunnen. Obesitas, een vergrijzende bevolking, meer diabetespatiënten en meer dementerende mensen.

De ziekenhuis- en zorgsector zien zich in de toekomst geconfronteerd met drie enorme uitdagingen.
  • Vergrijzing legt een steeds grotere druk op de zorg die patiënten nodig hebben, met logische gevolgen voor ziekenhuizen, verpleegtehuizen en de thuiszorg.
  • Welvaartsziekten vormen in veel landen een groeiend probleem. Naarmate wereldwijd de economie verbetert, stijgt ook het aantal ernstige en chronische welvaartsziekten. Dit vormt een grote uitdaging voor de ziekenhuis- en zorgsector omdat medisch personeel steeds meer patiënten moet behandelen.
  • Overal ter wereld steekt ook zwaarlijvigheid de kop op: een ander gevolg van onze veranderende levensstijl, die de ziekenhuis- en zorgsector letterlijk zwaar valt. 

Uw uitdaging is ook de onze

Deze ontwikkelingen zijn zowel een uitdaging als een kans voor fabrikanten van ziekenhuis- en medische apparatuur. Toepassingen, ontworpen om het werk van zorgverleners makkelijker en minder stressvol te maken, zorgen in de toekomst voor een voorsprong op de concurrentie. Hetzelfde geldt voor toepassingen die patiëntcomfort verhogen en afhankelijkheid van verpleegkundigen en ander zorgpersoneel verminderen. 

Bij LINAK houdt onze afdeling MEDLINE® & CARELINE® scherp in de gaten wat de zorgsector nodig heeft. Met geavanceerde lineaire actuatorsystemen kan enorm veel ziekenhuis- en medische apparatuur worden verbeterd, om zodoende toekomstige uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Wij helpen u graag uw business naar een hoger niveau te tillen

Wij zijn ervan overtuigd dat nauwe samenwerking met onze klanten nieuwe en innovatieve oplossingen zal opleveren, die zorgpersoneel veel routinewerk uit handen gaat nemen. Patiënten gaan zich ook onafhankelijker voelen en meer op hun gemak. 

Dit is precies wat we nodig hebben om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Neem daarom contact op met LINAK® MEDLINE & CARELINE en leg uw vragen en ideeën neer; dan kunnen we samen een systeemoplossing uitdokteren om uw business een boost te geven.

 

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.