Techniek & trends

Serie controle boxen van LINAK – Alles-in-één box

De CO-serie controle boxen van LINAK is zeer omvangrijk. Wij hebben de hygiënefuncties verbeterd, het kabelmanagement vergemakkelijkt, en een innovatieve beugeloplossing ontworpen waarmee de boxen in diverse richtingen kunnen worden gemonteerd. En het belangrijkste is dat deze combinatie van functies de nieuwe norm bij LINAK is.

Waarom wij dit ‘One World – One Box’ noemen
Met meer dan 30 jaar ervaring, uitgebreide kennis en know-how zet LINAK de toon door diverse nieuwe functies te combineren in de serie controle boxen. Met wereldwijde goedkeuringen en plaatselijke voorraden en service is er altijd een vertegenwoordiger van LINAK bij u in de buurt. SMPS is standaard in alle controle boxen, wat ervoor zorgt dat deze inpasbaar zijn in een breed scala aan ziekenhuis- en zorgtoepassingen. En door nog een controle box toe te voegen, biedt de optie CO-Link™ u tweemaal zoveel kanalen en extra vermogen die met slechts één handbediening kunnen worden geregeld.


Controle boxen in machine wasbaar 
Een goede hygiëne is van groot belang in de gezondheidszorg. Daarom zijn alle controle boxen uitgerust met de standaard IPX6 Washable DURA™van LINAK, wat het product beschermt tegen water en wasstraat bestendig maakt, aanzienlijk meer dan de norm voorschrijft.  Vandaar staat de kwaliteit van LINAK op één lijn met een hoge prestatie en bieden wij op onze controle boxen een garantie van vijf jaar.

Overal gemakkelijk inpasbaar
Met een laag gewicht en een compact ontwerp zijn er talloze installatieopties, en innovatief kabelmanagement biedt u een overvloed aan montageopties. Met één gemakkelijke handeling kan de inventieve bracket oplossing van de boxen in diverse richtingen worden gemonteerd. En alle controle boxen kunnen gemakkelijk worden uitgerust met een batterij-backup als dat in bepaalde gebieden nodig is.

Serie controle boxen van LINAK – Alles-in-één box
LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.