Contact us here
Techniek & trends

Streef naar perfectie in beweging

LINAK R&D gaat voor niets minder dan perfectie in beweging - evenals u. Door strenge testen zijn alle actuatorsystemen voor de zorgsector betrouwbaar en goedgekeurd op naleving van alle normen.

Testen - Tech en Trends MEDLINE & CARELINE
Doet u zaken met een marktleider, dan mag u in elk detail kwaliteit verwachten U zult zien dat MEDLINE® & CARELINE® componenten uw toepassing beter maken. U zult ook beslist op prijs stellen dat ons brede aanbod actuatoren, kolommen, controleboxen, bedieningen en accessoires niet alleen een enorme flexibiliteit biedt, maar ook complete actuatoroplossingen.

Actuatoren en componenten van MEDLINE & CARELINE zijn ontworpen en goedgekeurd voor toepassingen in ziekenhuis- en gezondheidszorgapparatuur. Indien nodig leveren we complete, volledig goedgekeurde systemen, die bestand zijn tegen omstandigheden en temperaturen zoals die voorkomen in wastunnels.

Actuatoren ondergaan uitgebreide tests

Actuatoroplossingen voor ziekenhuis- en zorgapparatuur moeten bestand zijn tegen extreem gebruik en slijtage. Ze zijn vrijwel constant in gebruik, terwijl ze bij reinigingsprocedures - vooral in ziekenhuizen - bloot staan aan zeer hoge temperaturen, krachtige reinigingsmiddelen en hoge druk bij het wassen.

De producten van MEDLINE & CARELINE worden onderworpen aan een 100% functietest, voordat ze de fabriek verlaten. Daarnaast ontwikkelde LINAK een uitgebreid programma van herhaalde tests. Nieuwe producten en monsters uit het bestaande assortiment worden voortdurend onderworpen aan een reeks grondige tests onder allerlei extreme omstandigheden. 

Wij gaan voor niets minder dan perfectie in beweging - evenals u. Neem daarom contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE als u een veilige, betrouwbare en medisch goedgekeurde actuatoroplossing zoekt.

Wilt u meer weten over testen, bezoek dan het LINAK R&D-testcentrum of bekijk onze video over de testprocedures van LINAK.

 
LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen