Contact.ContactUsHere
Systemen van LINAK bieden automatisering in beweging

De wereld ontwikkelt zich steeds verder in de richting van beweging. Dit is in het bijzonder van toepassing op plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn of voor functies waar veiligheid een kwestie is van essentieel belang. LINAK TECHLINE ® heeft meer dan 30 jaar ervaring met de ontwikkeling van complete elektrische actuatoroplossingen voor geautomatiseerde of op afstand bediende toepassingen voor de bouw, landbouw, industriële machines, landbouwvoertuigen en vele andere gebieden.

Systemen of oplossingen van LINAK binnen deze branches bestaan uit één of meer actuatoren met Integrated Controllers (IC), een data-ontvanger en een besturingsapparaat. Eenvoudig gezegd: u kunt onze systemen in twee types onderverdelen:

  • Aangesloten op het net
  • Niet aangesloten op het net

Oplossingen die niet op het net zijn aangesloten, worden gewoonlijk gebruikt in toepassingen als voertuigen, tractors of oogstmachines. Systemen die op het net zijn aangesloten, worden gewoonlijk gebruikt in industriële automatisering of in oplossingen voor de agrarische sector, ventilatie, afvalwater, etc.

Elk type systeem wordt altijd geleverd met opties voor RF-ontvangers en afstandsbediening of een traditionele handbediening. Voor een oplossing die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw toepassing zijn actuatoren met Integrated Controllers (IC) de perfecte keus. Actuatoren met IC worden geleverd met functies zoals afstelbare snelheid en slag, precieze positiefeedback, zachte start, zachte stop en nog veel meer*.

*Het hangt van de gekozen IC-optie (Basis, Geavanceerd, Parallel en BUS) af welke functies beschikbaar zijn

 

Systeemoverzicht

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.