Techniek & trends

Stap in de toekomstige wereld van beweging en versterk uw concurrentiepositie

In een snel bewegende wereld is gelijke tred houden met trends en veranderingen van cruciaal belang. Bedrijven moeten concurrerend zijn om nu en in de toekomst te kunnen overleven. Concurrerend zijn betekent kosteneffectief en klaar voor de toekomst zijn.

Kosteneffectieve prestatie
U maakt beter gebruik van uw toepassing door minder uitval, minder onderhoud, snellere instelling, slimme besturing en hogere nauwkeurigheid.

Klaar voor de toekomst
Klaar zijn voor de toekomst betekent in onze terminologie: gebruik van de meest comfortabele, modernste en slimste functies om een optimale prestatie mogelijk te maken als het gaat om besturing, nauwkeurigheid en snelheid.

Een stap voor op de concurrentie
Een kosteneffectieve prestatie en innovatieve technologie voor uw toepassing helpt u uw concurrentiepositie te verbeteren en Move for the Future.

Onderdeel van de oplossing – actuatoren met een Integrated Controller
Actuatoroplossingen met Integrated Controllers (IC) geven u een middel om uw toepassing een voorsprong op de concurrentie te laten houden. Installatie en besturing waren nog nooit zo gemakkelijk, er zijn veel opties voor aanpassing.

IC is het assortiment geïntegreerde besturingsopties voor TECHLINE® actuatoren. Onderhoud, besturing en installatie van deze actuatoren is uiterst gemakkelijk, en met een breed scala aan aanpasbare instellingen en feedback kunt u de bewegingsoplossing op maat maken volgens uw specifieke wensen. 

Onze reeks actuatoren met IC-opties
Er is al een aantal IC-actuatoren verkrijgbaar – en er komen er nog meer aan. De momenteel verkrijgbare opties kunnen worden onderverdeeld in het volgende: 

IC Basic – de Plug & Play™-optie
Deze eenvoudige actuatoroplossing wordt voorgeconfigureerd geleverd om exact aan uw eisen te voldoen. Wij kunnen slag, snelheid, stroomlimiet en feedback van de actuator aanpassen, evenals een aantal andere details.

IC Basic

IC Advanced –de aanpasbare optie
De keuze voor actuatoren met de optie IC Advanced geeft u een aantal gemakkelijk configureerbare opties voor afstelling van snelheid, slag en stroomlimieten via een gebruikersvriendelijke configuratietool.

IC Geavanceerd

IC Parallel
Deze zelfconfigureerbare optie maakt parallelle aandrijving van acht actuatoren mogelijk. Een master actuator met een geïntegreerde H-brug-controller bestuurt tot zeven slaves. Er zijn geen controleboxen of complexe bekabeling nodig.

Parallel

IC BUS – De BUS-communicatieoptie
Deze optie geeft u onbeperkte aanpassing en verbeterde monitoring - dit alles met het toegevoegde voordeel van BUS-communicatie. Wij kunnen IC-actuatoren leveren met CAN bus SAE J1939, LIN bus of Modbus RTU RS485, al naargelang uw voorkeur.

BUS-communicatie

Video’s

Move for the Future - Actuatoren met Integrated Controller play-icon

Move for the Future - actuatoren met Integrated Controller

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Bestanden

Zet de toekomst in beweging

IC-actuatoren geven meer beweging aan de toekomst – lees er meer over.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.