Contact us here
Instelbare bedienings- en controle tafels in het bedrijfskritische controlecentrum

Oplossingen voor controle tafels

LINAK biedt krachtige hefkolommen voor zware lasten voor controlekamer tafels en werkstations waar 24/7 betrouwbaarheid van cruciaal belang is.

De kracht van vertrouwen. Hefkolommen voor controlekamer tafels

In de controlekamersector neemt de trend naar centralisatie in datagedreven netwerken gestaag toe. Voor het creëren van de best mogelijke ergonomische controle tafels en werkstations voor elk afzonderlijk project is een hefkolom nodig die is ontworpen voor een maximale slag en geschikt is voor alle afmetingen van de operator; een hefkolom die betrouwbaar is en die het vereiste vermogen heeft om zelfs de zwaarste consoles op te tillen of dispatchwerkstations keer op keer weer te verzenden. Hefkolommen voor zware lasten van LINAK® bieden je de volgende voordelen:

  • krachtige, duurzame en hoge belastingsprestaties
  • optimale BID-slagverhouding voor maximale ergonomische flexibiliteit
  • ontwerpflexibiliteit – voor eenvoudige montage en systeemintegratie
  • soepele parallelle aandrijving en stille werking
  • hefkolommen die zijn gebouwd om lang mee te gaan en grondig zijn getest voor totale zekerheid

Mission control: betrouwbaarheid is essentieel
Deze toepassingen worden gebruikt in een aantal van de meest bedrijfskritische omgevingen: Controletorens op luchthavens, noodoproepcentra, meldkamers, militaire hulpdiensten, politiediensten, verkeer, elektriciteitsnetten, industriële toepassingen en zelfs ruimteverkenning. Oplossingen moeten betrouwbaar zijn. Eindklanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun fabrikanten van controle tafels en werkstations alleen de beste componenten gebruiken. En als het gaat om kwaliteit kan je vertrouwen op LINAK.

Ergonomisch ontworpen voor maximale waakzaamheid
Operators in essentiële 24/7/365 controlekamers moeten worden uitgerust met flexibele ergonomische oplossingen die gemakkelijk aanpasbaar zijn aan individuele behoeften. Het is van het grootste belang dat gebruikers alert, gezond en waakzaam blijven, aangezien de integriteit van een operatie uiteindelijk in de handen van mensen ligt. Voor het creëren van de best mogelijke ergonomische consoles en werkstations voor elk afzonderlijk project is het assortiment hefkolommen van LINAK ontworpen voor alle afmetingen van de operator en met het vereiste vermogen om keer op keer de zwaarste controletafels of dispatchwerkstations op te tillen.

Reputaties staan op het spel
Als fabrikant van controlekamer tafels, dispatchtafels en dispatchwerkstations is je bedrijf gebouwd op vertrouwen en reputatie. Het is de ultieme toegevoegde waarde voor je bedrijfskritische klanten. Hefkolommen van LINAK zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor onderhoud uiteindelijk vrijwel overbodig maakt.

Wij staan voor je klaar
Met een oplossing van LINAK kunnen fabrikanten volledig betrouwbare en ergonomische controlekamer tafels creëren die gewoon blijven werken in veeleisende omgevingen. Hefkolommen van LINAK zijn gebouwd om lang mee te gaan. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor onderhoud uiteindelijk vrijwel overbodig maakt.

In bedrijfskritische toepassingen weten onze klanten dat LINAK voor hen klaar staat. En omdat elke hefkolom is voorzien van het merk LINAK, kan je erop vertrouwen dat dit gewaarborgd is. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrische hefkolommen mag je de meest gekwalificeerde service- en productengineering verwachten die beschikbaar is. Onze wereldwijde aanwezigheid betekent dat LINAK altijd bij je in de buurt is en klaar staat om bredere marktinzichten te delen.

Korte vooruitblik – LC1 DESKLINE – videobeeld play-icon

LC1 DESKLINE – De kracht van vertrouwen

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen