Contact us here
Hoe systemen van LINAK de ergonomie verbeteren en een toegevoegde waarde vormen voor uw meubilair

Soepele en bijna stille werking en een brede productenportfolio waarin alles op elkaar is afgestemd. Dat zijn een aantal van de uitspraken die klanten van LINAK in de afgelopen jaren hebben gedaan om onze producten te beschrijven. De portfolio wordt steeds groter met diverse nieuwe functies en producten. LINAK® PIEZO™, ons antibots-systeem om materiaalschade te voorkomen, is één voorbeeld. Andere voorbeelden zijn Kick & Click™, waarmee aanzienlijk minder tijd hoeft te worden besteed aan montage van onderdelen zoals kantoormeubilair, en de Desk Control™ App heeft het eenvoudiger en intuïtiever gemaakt om kantoormeubilair te besturen - zelfs via Bluetooth® en apps op mobiele apparaten.

Het concept van verstelbare keukentoepassingen  heeft zich bovendien verder ontwikkeld met een toenemende focus op ergonomie en de wens om keukens multifunctioneler te maken.

Veel producenten van functionele en werkgerelateerde meubels gebruiken wereldwijd een of meer oplossingen van LINAK om in hun producten beweging en betere ergonomie te creëren.

Hieronder vindt u aantal voorbeelden hiervan:

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Praktijkvoorbeelden

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen