Techniek & trends

PIEZO™ voorkomt schade aan materialen

LINAK PIEZO™ is een antibotstechnologie waarmee schade wordt voorkomen wanneer beweging wordt belemmerd. Deze technologie kan worden gebruikt voor allerlei soorten bureaus, werktafels, keukens, detailhandel en winkelinterieurs, TV- en monitor stands.

Een PIEZO antibotsoplossing kan de levensduur van uw kantoormeubilair verlengen. Deze beschermt uw investering omdat materiaalschade aan uw bureau wordt voorkomen wanneer zich een botsing zou voordoen met een vast object.

Bekijk de video om situaties te bekijken die de voordelen laat zien van een kantoorbureausysteem dat uitgerust is met een antibotsfunctie. 

Wat betekent PIEZO?
PIEZO™ van LINAK is de naam van onze, op hardware gebaseerde antibotstechnologie. De PIEZO sensor is volledig geïntegreerd in uw bureaukolom zonder zichtbare veranderingen en geen extra installatie. Een op hardware gebaseerde antibotsoplossing is gevoeliger en werkt sneller dan een typische softwareoplossing. 

Hoe werkt het?
De ingebouwde PIEZO technologie detecteert een mogelijk obstakel wanneer het bureau omhoog of omlaag wordt versteld. Vervolgens wordt de beweging stopgezet en omgekeerd om schade te voorkomen. Verplaats het obstakel en probeer het opnieuw. 

PIEZO in hefkolommen
LINAK heeft het breedste productassortiment van de markt. De PIEZO technologie is al een optie in diverse verkrijgbare hefkolommen. En er komt nog meer.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

PIEZO anti-crash technologie op hardwarebasis

PIEZO geeft uw bureau gegarandeerd een lange levensduur – een anti-crash oplossing op hardwarebasis. Lees meer over situaties waarin de PIEZO-feature bijzonder goed van pas zal komen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.