Contact us here

Met een uitgebreid productassortiment hefkolommen, controleboxen en panelen, evenals diverse accessoires, biedt LINAK® klanten een eindeloos scala opties bij het ontwikkelen van een ideaal systeem voor hun verstelbare meubilair.

Ons uitgebreide productassortiment is bestemd voor Plug & Play™, wat betekent dat het gemakkelijk te integreren, te monteren en te gebruiken is. Hierdoor kan bijna elk product met elkaar gecombineerd worden. Klanten kunnen zo heel flexibel hun eigen meubelontwerpen samenstellen.


Complete frame-oplossingen

Voor samengestelde kantoorbureaus bieden we voorverpakte complete frame-oplossingen die alles bevatten wat nodig is om eenvoudig elektrisch verstelbare zit-sta bureaus te creëren. Welke oplossing u ook kiest, ze blinken allemaal uit met topkwaliteit, technologische innovatie en design voor eenvoudige integratie.

De complete LINAK® Desk Frame 1 frame-oplossingen bestaat uit drie aanpasbare, voorverpakte sets

Desk Frame 1 – de flexibele oplossing


Het flexibele Desk Frame 1 concept maakt het mogelijk om in principe elk DESKLINE® product te combineren en zo uw geheel eigen kantoorbureau te ontwerpen. Maak uw keuze uit ons enorme scala aan hefkolommen, bedieningspanelen, bovenframes en voeten – allemaal voor u voorbereid in drie voorverpakte sets.
Desk Frame 2 is de intuïtieve complete frame-oplossing voor kantoorbureaus met 2 poten van LINAK®.

Desk Frame 2 – de intuïtieve oplossing


Het intuïtieve Desk Frame 2 concept is een van de snelste manieren om een topklasse zit-sta bureau te creëren. Deze oplossing bestaat uit slechts enkele onderdelen, speciaal ontwikkeld voor intuïtieve montage. Ze overtuigt met een strak ontwerp doordat alle bedrading verborgen is in de voorgemonteerde beam. Kies en combineer met bijpassende hefkolommen, voeten en een bedieningspaneel voor een kant-en-klaar ontwerp.
 

Motorsystemen

Om een systeem te creëren, combineert u in het algemeen een of meer hefkolommen (of actuatoren) met een controlebox en een bediening. Er zijn talloze systeemoplossingen mogelijk. Deze vallen echter allemaal in een van de vier volgende categorieën:

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen