Contact us here
Systeem

Baselift systemen

De Baselift™ systemen van LINAK bieden een soepele hoogteverstelling voor balies en keukentafels.

Baselift systemen

Elektrische verstelling voor keukens en balies
Elk systeem van LINAK® is in essentie gemaakt van één of meer lineaire actuatoren, een controlebox voor besturing en een bedieningspaneel die samen met elkaar zijn verbonden.

Baselift™ actuatoren
LINAK® Baselift is een lineaire actuator die ideaal is voor integratie in balies in winkels of keukenontwerpen van particulieren. Deze actuator heeft een compact formaat van slechts 100 mm hoog en kan dus gemakkelijk worden gemonteerd in vrijwel elke bestaande meubelbasis. Hij kan worden gemonteerd in een bestaande basis zonder in te boeten aan ruimte of opslagruimte om comfort te creëren. Baselifts zijn zo ontworpen dat deze gemakkelijk met elkaar kunnen worden verbonden, zodat ze aantrekkelijk zijn voor elk meubelformaat.

DESKLINE Baselift systeem
 

Controlebox
Baselift systemen hebben een controlebox nodig om te kunnen werken, wat de controlebox CBD6S tot het brein van het systeem maakt. Met één controlebox kunt u vier Baselifts verbinden in een parallelle aandrijving – als u nóg meer Baselifts wilt besturen, hoeft u alleen maar een andere controlebox toe te voegen aan uw setup. Controleboxen van LINAK zijn ontworpen voor Plug & Play™, wat inhoudt dat geen initialisatie nodig is.

DESKLINE Baselift systeem
 

Bedieningspanelen
Alle LINAK® bedieningspanelen zijn zo ontworpen dat ze gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te integreren zijn. Voor keukens en balies in winkels zijn panelen die worden geïntegreerd in het tafelblad ideaal - zoals de bedieningen DPT en DPH. Wat uw keuze ook is, u hoeft het paneel alleen maar in te pluggen in uw systeem en u bent meteen klaar.

DESKLINE Baselift systeem
 

Het breedste productassortiment en de meest uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van vandaag de dag
Alles past bij elkaar, wat LINAK® uiterst aanpasbaar en intuïtief maakt om mee te werken, ongeacht product- of systeemtype. Als u meer wilt weten over onze systeemoplossingen voor balies in winkels, keukens of ander meubilair, aarzel dan niet contact op te nemen met het kantoor van LINAK in uw regio.

LINAK Baselift - Ergonomie ontmoet innovatie play-icon

LINAK Baselift - ergonomie ontmoet innovatie

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken play-icon

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

Baselift – Ergonomie komt samen met innovatie

Baselift is een compacte unit voor hoogteaanpassing van keukens, kasten en balies.

Baselift datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.