Systeem

Baselift systemen

De Baselift™ systemen van LINAK bieden een soepele hoogteverstelling voor balies en keukentafels, en stellen gebruikers in staat zelf de productinstellingen te definiëren.

Baselift™ systemen voor keukentafels en  balies
In het verleden was hoogteverstelling in meubels uitsluitend iets voor kantoormeubilair. Maar andere werkplekken – evenals woonhuizen – kunnen ook profiteren van verbeterde ergonomie.

Het compacte systeem Baselift™ van LINAK is ontwikkeld als perfecte oplossing voor elektrische hoogteverstelling van keukens en balies in winkels. Dit systeem creëert een soepele beweging van het meubelstuk met behulp van compacte Baselift units die gewoonlijk worden geplaatst in de basis. De keuken of balie, aangesloten op een controlebox en bediend door verfijnde besturingselementen of een mobiele app, kan worden afgestemd op het individu.

Plug & Play™ en wees creatief
Met zijn compacte grootte neemt de Baselift slechts 100 mm hoogte in beslag. Dit betekent dat dit systeem, om comfort te creëren, in een bestaande basis kan worden aangebracht zonder concessies te doen aan ruimte of opbergmogelijkheden. Ontwerpers behouden daarmee een volledige ontwerpvrijheid.

Het Baselift systeem met controlebox CBD6S is compatibel met alle relevante besturingselementen. Wij hebben ervoor gezorgd dat alles op elkaar is afgestemd om een intuïtieve en snelle installatie mogelijk te maken – Plug & Play is alles wat u moet doen.
LINAK Baselift - Ergonomie ontmoet innovatie play-icon

LINAK Baselift - ergonomie ontmoet innovatie

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken play-icon

Een Baselift-systeem van LINAK monteren in een keuken

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Bestanden

Baselift – Ergonomie komt samen met innovatie

Baselift is een compacte unit voor hoogteaanpassing van keukens, kasten en balies.

Baselift datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.