Contact us here
Techniek & trends

Maakt het complexe eenvoudig – gewoon Plug & Play™

Met de oplossingen van LINAK Plug & Play™ kunnen verstelbare bureaus, tafels, balies of werktafels heel eenvoudig worden gemonteerd en tijd worden bespaard. De logistiek wordt geoptimaliseerd en de efficiëntie neemt toe.

Plug & Play™ - Techniek en Trends
LINAK heeft het breedste productassortiment van de markt. Wij ontwikkelen en leveren oplossingen met componenten die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Echte systemen  waarin alles passend is, en die u als fabrikant de mogelijkheid geven uzelf te concentreren op ontwerp, stabiliteit en meubelesthetiek. 

Als wereldwijde leider leveren wij elektrische, in hoogte verstelbare bureaus op basis van Plug & Play voor bureaus, tafels, balies en werktafels waarachter mensen elke dag werken.

Bespaar tijd en geld
Gebruik van de oplossingen van LINAK voor de toepassingen in uw keuken of werkruimte biedt diverse voordelen. Het belangrijkste is wel de tijd die wordt bespaard tijdens montage. De producten van LINAK passen onopvallend in elk ontwerp en zijn heel eenvoudig te monteren. 

Het feit dat elk onderdeel op alle producten bij elkaar past, maakt het voor u ook mogelijk om hetzelfde type controlebox te gebruiken voor al uw kolommen en actuatoren van LINAK. Dit optimaliseert de logistiek doordat minder varianten hoeven te worden gebruikt en minder artikelen op voorraad nodig zijn. Het vereenvoudigt ook de administratie, wat tijd en geld bespaart.

Gewoon plug & play!

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Anti-Collision™ oplossingen voor bureaus

Bescherm uw elektrisch zit-sta bureau tegen eventuele beschadigingen bij het omhoog of omlaag gaan. Ontdek de gevoelige Anti-Collision™ oplossingen van LINAK.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen