Contact us here
Bureaus

Technische werkstations

Actuatoren van LINAK bieden een betrouwbare verstelling van technische werkstations, zoals trading desks en werkstations in regelkamers.

Technische werktafels

Actuatoroplossingen voor technische werkstations

Moderne organisaties besteden steeds meer tijd en geld aan hun technische personeel. Er is niet alleen behoefte aan uitgebreide training en dure apparatuur, maar ook aan gespecialiseerde en aangepaste verstellingsoplossingen voor duurzame werkstations, die vaak 24/7 in bedrijf zijn. Je profiteert van veel voordelen door voor deze behoeften gebruik te maken van elektrische actuatorenystemen van LINAK.

  • Grondig geteste en betrouwbare actuatoren
  • Flexibele systemen die heel gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd
  • Wereldwijde partner met wereldwijde ervaring

Iedereen die bezig is met ergonomie, tevredenheid op het werk en productiviteit, zou de voordelen moeten ervaren van in hoogte verstelbare bureaus/werkstations. Of het nu in verkeersleidingstorens op luchthavens, in een 112-centrale of een trading desk is, werknemers moeten urenlang 100 procent gefocust kunnen zijn. De ergonomie moet daarom perfect zijn. Met de actuatoren van LINAK is dat mogelijk doordat de verstelling en besturing kan worden afgestemd op de individuele behoefte.

Vertrouw op grondig geteste actuatoren
Elk product van LINAK ondergaat een uitgebreide reeks tests voordat het de fabriek verlaat. Dit wordt niet alleen gedaan om te voldoen aan certificeringsnormen, maar ook om je ervan te overtuigen dat de actuatoren jarenlang meegaan, en dat ook nog eens zonder onderhoud.

Ontwerp een gespecialiseerd werkstation
Een breed productenportfolio, en het feit dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd, maken de integratie van actuatorenystemen van LINAK extreem gemakkelijk. De actuatoren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle groottes, en kolommen kunnen worden geleverd in diverse ontwerpen. Je kan elk werkstationklant daarom altijd wel een probleemloze en geluidsarme beweging bieden die op persoonlijke wensen is afgestemd.

Kies een partner met ervaring en wereldwijde aanwezigheid
Elke markt is anders. En zo ook de klanten. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt LINAK constant elektrische actuatoroplossingen, en de breed samengestelde productenportfolio bestrijkt nu een breed aanbod aan werkstationontwerpen. LINAK is er altijd klaar voor om wereldwijd je vertrouwde partner te worden en onze expertise en ons inzicht in klanten te bieden.

Lees meer
Systeem voor technische werktafels

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Bureau toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme verstelling voor diverse soorten bureaus – bijvoorbeeld kantoormeubilair of technische en industriële werktafels.

Lees meer

Systemen voor technische werktafels

Technische werktafels omvatten trading desks, werktafels in controlekamers en medische werktafels. Betrouwbaarheid, veiligheid en een hoge hefcapaciteit zijn vereist voor de meeste technische werktafels, en LINAK biedt diverse systeemoplossingen op het gebied van: Inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen