Techniek & trends

LINAK 5-year Warranty™

Met het logo ‘5 jaar garantie’ brengen wij tot uitdrukking dat wij een betrouwbare partner willen zijn die fabrikanten en eindgebruikers een foutloze werking van hun LINAK producten garandeert.

Actuatoroplossingen met een garantie van 5 jaar
Bij LINAK zijn wij trots op goede kwaliteit. Wij gaan voor niets minder dan perfectie - en dat zou u ook moeten doen. Als bewijs van ons vertrouwen in onze producten geven wij een garantie van 5 jaar op alle producten* van DESKLINE® die worden gebruikt in keukens, kantoormeubilair en werktafels – om er maar een paar te noemen.

Het feit is dat u waarschijnlijk nooit een beroep hoeft te doen op deze garantie. Elk product van LINAK ondergaat strenge tests en ons DPPM-cijfer (aantal defecte onderdelen per miljoen) is exceptioneel laag. Dit is het natuurlijke gevolg van ons gebruik van alleen hoogwaardige componenten, en van eersteklas-productiefaciliteiten die worden bemand door competent en ervaren personeel.

Met andere woorden: wij geven nu standaard 5 jaar garantie – een maatstaf waarvan wij verwachten dat uw oplossing of systeem van LINAK dit met gemak zal ‘overleven’.

* Behalve accu’s, die een garantie van 12 maanden krijgen

Bestanden

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.