Contact us here
Keukens

Zijtafels in keukens

Kolomsystemen van LINAK creëren een soepele beweging en gemakkelijke hoogteverstelling van zij- en eettafels in moderne keukens.

Keuken – zijtafel

Actuatoren creëren mobiliteit in zijtafels in keukens

In eigentijdse huizen worden keukens meer en meer samengevoegd met woonkamers. Gezinnen willen meer van hun beperkte tijd met elkaar doorbrengen, en de keuken is het natuurlijke centrum van sociaal verkeer geworden. Dit vergroot de vraag naar flexibiliteit en functionaliteit. Door actuatoroplossingen van LINAK toe te voegen aan zijtafels in keukens, biedt u niet alleen een soepele en slimme hoogteverstelling, maar profiteert u ook van een aantal andere voordelen.

  • Unieke oplossingen voor slimme woonconcepten
  • Geluidsarme actuatoren die makkelijk te installeren zijn
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

Weinig geluidsuitstoot, hoge betrouwbaarheid en geen afbreuk aan het algehele ontwerp. Dit zijn een paar van de belangrijkste aandachtspunten van toonaangevende fabrikanten, wanneer zij overwegen om beweging toe te voegen aan hun keukentoepassingen. LINAK houdt rekening met al deze aandachtspunten bij het creëren van soepele en gemakkelijk bestuurbare hoogteverstelling voor zijtafels in keukens.

Bied unieke keukens aan, voor slim en compact wonen
Implementatie van een kolom van LINAK in een zijtafel in een keuken geeft klanten een multifunctioneel meubelstuk.  Zij kunnen het hoger zetten om het op één lijn brengen met het tafelblad in de keuken, of het neerlaten om te eten met het gezin. Dit bespaart keukenruimte, en door een lichte accu-oplossingkunt u de tafel zelfs mobiel maken.

Gebruik geluidsarme en gemakkelijk te monteren actuatoren
In een systeem van LINAK is alles op elkaar afgestemd – over de hele breedte van de productportfolio. Daarnaast maakt het compacte ontwerp montage van het systeem heel makkelijk, dit alles zonder afbreuk te doen aan het algehele ontwerp. Soepele integratie omvat tevens het gebruik van intuïtieve besturingselementen die zijn ingebouwd in het tafelblad.

Werk samen met een wereldwijde partner die een schat aan kennis en ervaring heeft
Al ruim 30 jaar ontwikkelt en verfijnt LINAK actuatoroplossingen. Met een wereldwijde aanwezigheid heeft de organisatie een uitgebreide technische kennis en marktintelligentie opgebouwd. Door herhaalde en grondige tests weten wij hoe wij producten kunnen maken uit de beste materialen en componenten. Kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees meer
Systeem voor zijtafels

Bestanden

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Keuken toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK creëren een hoogteverstelling van werkbladen en tafels, evenals beweging van werkbladafzuiging en planken in moderne keukens.

Lees meer

Systemen voor zijtafels

LINAK produceert een aantal toepassingsspecifieke kolomsystemen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van klanten naar flexibele sidetables in moderne keukens. Afhankelijk van de gespecificeerde behoeften en het algehele ontwerp zijn deze systemen uitgerust met inline kolommen of met motorhuiskolommen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen