Contact us here
IC, Integrated Controller
Verminder de uitvaltijd en verhoog de productiviteit Profiteer van één leverancier Bespaar tijd met minder complexiteit Pas beweging aan elke toepassing aan

BEWEEG SLIMMER met IC™-actuatoren

Onze Integrated Controller verkort de installatietijd van actuatoren en verhoogt de productiviteit voor elke toepassing.

Verminder de uitvaltijd en verhoog de productiviteit

  • Gegevens beschikbaar voor eenvoudige probleemoplossing en planning van onderhoud
  • Datagestuurde beslissingen voor continue verbeteringen
Lees meer

Profiteer van één leverancier

  • Eén enkel contactpunt voor de levering van alle componenten
  • Beproefde en geteste oplossing van LINAK met volledige ondersteuning
Lees meer

Bespaar tijd met minder complexiteit

  • Snellere ontwikkeling en marktintroductietijd
  • Minder onderdelen verminderen montagefouten en storingen
Lees meer

Pas beweging aan elke toepassing aan

  • Keuze tussen verschillende interfaces voor een soepele integratie met je toepassing
  • Meerdere functies voor een beweging die past bij jouw behoeften
Lees meer
Logo LINAK IC Integrated Controller
 

Een LINAK® IC-actuator met ingebouwde controller vermindert het aantal externe componenten en de behoefte aan een externe leverancier van krachtige elektronica. Hij biedt ook een uitgebreid scala aan interfaces en geeft je toegang tot data om de productiviteit te verbeteren – alles afkomstig van één enkele leverancier die je kan vertrouwen. Door je te helpen slimmer te bewegen in elke fase van je toepassingsproces, van ontwikkeling, installatie en integratie tot beweging op maat en verbeterde productiviteit, voegen onze IC-actuatoren waarde toe over de hele linie. De keuze van een IC-actuator van LINAK voor je volgende project is in vele opzichten een slimme zet:

 

Beweeg slimmer met minder complexiteit

– voor snellere ontwikkeling en productie

Klok in cirkelvormige pijl die tegen de klok in wijst

Met onze IC-actuatoren kan je een aantal behoorlijk slimme zetten doen die je R&D-proces versnellen en de tijdsspan van je marktintroducties verkorten. Omdat een IC-actuator geen externe elektronica meer nodig heeft, hoef je minder componenten te installeren. Dit verkleint de kans op montagefouten en storingen en versnelt de installatie. Het maakt ook het onderhoud of de vervanging van de elektrische actuator sneller. Deze vermindering van de complexiteit wordt mogelijk gemaakt door een ingebouwde H-brug die de beweging van de actuator in beide richtingen regelt.

 
 

Beweeg slimmer met flexibele integratie

– die bij elke toepassing past

Pijlen omhoog en omlaag omgeven door een tandwiel

Uiteraard is een IC-actuator niets zonder een interface. Om het eenvoudiger te maken, hebben we een heel scala aan industriële interfaces beschikbaar om je ontwerp- en integratieproces te vereenvoudigen – zelfs in complexe systemen. Met de ingebouwde interfaces bereik je sneller het punt waar je de beweging van je actuator aanpast aan je toepassingsbehoeften – en het is gemakkelijker om het volledige potentieel te realiseren door meer dan eenvoudige lineaire beweging te specificeren. Of je toepassing nu standaard of complex is, de keuze voor onze IC-actuator is simpelweg de slimste zet.

 
 

Beweeg slimmer met datamonitoring

– de uitvaltijd minimaliseren en de productiviteit verhogen

Schuine pijl die naar boven wijst en een positieve ontwikkeling symboliseert

Profiteer van ingebouwde rekenkracht om de gezondheid of status van je elektrische actuator te bewaken met behulp van de Integrated Controller sensoren. Zo kan je sneller problemen oplossen en onderhoud plannen om de uitvaltijd te beperken. Door middel van sensorwaarden kan de actuator zichzelf beschermen tegen oververhitting, een hoger stroomverbruik, enz. wat erop kan wijzen dat er actie nodig is. De actuator slaat gebruiksgegevens op en op basis van deze patronen kan je continue verbeteringen aansturen, je toepassing slimmer laten bewegen en de productiviteit optimaliseren.

 
 

Beweeg slimmer met één enkele leverancier

– je betrouwbare one-stop-shop

Kartonnen doos met vinkje

Met één leverancier die de complete lineaire bewegingsoplossing levert, kan je je producttraject optimaliseren van ontwikkeling tot toekomstig onderhoud met beproefde en geteste technologie op basis van tientallen jaren ervaring. In één slimme stap neem je de controle over elk afzonderlijk proces over, van specificatie tot tevredenheid bij de eindgebruiker.  

 
 

Slimmere elektrische actuatoren hebben meer communicatieopties

Onze IC-actuatoren bieden diverse industriële en mobiele interfaces, zodat je gemakkelijk intelligente en betrouwbare beweging in bestaande besturingssystemen kan integreren.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen