Contact us here
Over verantwoordelijkheid bij Linak

Verantwoordelijkheid


Pictogram van de waarde Verantwoordelijkheid

We zijn verantwoordelijk in wat we doen - richting klanten, medewerkers en het milieu. Vertrouwen creëren is een natuurlijk onderdeel van wie we zijn. ‘We Improve Your Life’ door te doen wat we zeggen.

 

 

Verantwoordelijk gedrag wekt vertrouwen
Verantwoordelijk handelen is de kern van onze manier van zakendoen. Het vertrouwen van onze klanten betekent alles voor ons en wij zijn er trots op om wereldwijd te worden erkend als een vertrouwenwekkende partner. Wij staan voor wat wij doen!

Het doet er voor ons toe hoe wij onze producten innoveren, fabriceren, verkopen en distribueren. En dat geldt ook voor de manier waarop wij aan onze klanten service, kennis en after-sales support bieden.

Elke twee jaar vragen wij aan al onze werknemers welk cijfer zij geven aan de manier waarop wij werken. Alle antwoorden zijn anoniem. Wij gebruiken de feedback van onze werknemers om onze activiteiten te verbeteren en de goede relaties met klanten en werknemers op peil te houden.

Passend gedrag betekent zorg voor milieu, voor de natuur en voor de omgeving waarin mensen werken en leven. Ga naar ons CSR-hoofdstuk voor meer informatie.

 
LINAK A/S

De reis naar een duurzame toekomst
Een duurzame organisatie worden houdt in dat constant moet worden geëvalueerd hoe wij de dingen doen. We hebben ervoor gekozen om ons op zes gebieden te concentreren om onze duurzaamheidsinspanningen binnen de categorieën Environment, Social en Governance (ESG) te stimuleren.
Lees meer...

 
Over Linak-De extra inspanning

Een extra inspanning leveren om anderen te helpen
Elke werknemer van LINAK overal ter wereld begrijpt volledig dat ons succes geheel afhangt van het succes van onze klanten. U zal dit ervaren ongeacht de manier waarop u bij ons betrokken bent.
Lees meer...

 
Over het familiebedrijf LINAK

LINAK, familiebedrijf sinds 1907
LINAK, ontstaan vanuit een werkplaats die meer dan 100 jaar terug werd opgericht door Christian Jensen, blijft tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. De kleine plaatselijke werkplaats is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat nu is gefundeerd op een aantal sterke waarden.
Lees meer...

 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen