Actuatorsystemen voor comfort meubels
Elk bed kan worden verbeterd. Zowel robuuste bedden met een zwaar boxspringmatras als lichtere bedden of andere comfort meubels met een lattenbodem of relax fauteuils kunnen profiteren van elektrische verstellingen. LINAK ontwerpt en levert complete modulaire actuatorsystemen die moeiteloos kunnen worden geïntegreerd in comfort meubels van elk type.

Verschillende behoeften vragen om verschillende oplossingen
Wij bieden zowel standaard als geavanceerde systemen aan, voornamelijk voor comfortbedden. Beide systeemtypes zijn uitgerust met een hoge hefcapaciteit die voor een maximale flexibiliteit zorgt, ongeacht uw matraskeuze.

Een Standard actuatorsysteem  is bestemd voor bedsystemen die verstelling van de rug- en beenondersteuning vereisen, naast een reeks eigentijdse functies als verlichting onder het bed en simultane aandrijving. De techniek van het Standard systeem bestaat uit de standaardversie van een LINAK® TWINDRIVE™ dubbele actuator  en een bijpassende handbediening, met uiteraard de bijbehorende kabel.

Een Advanced actuatorsysteem  is bestemd voor bedden die niet alleen een verstelbaar rugsteun en beensteun naast de andere bekende functies van het Standard-systeem nodig hebben, maar ook extra functies als de favoriete stand, massage en extra opties voor de verstelling. De techniek van het Advanced systeem bestaat uit de geavanceerde versie van een LINAK ® TWINDRIVE™ dubbele actuator, een bijpassende handbediening, de bijbehorende voedingseenheid en diverse optionele accessoires.

Systeemoverzicht

10 sterke argumenten

Wij presenteren u tien sterke argumenten om te kiezen voor LINAK actuatorsystemen voor uw verstelbare bed.

Bekijk

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.