Contact us here

Dit is HOMELINE®

HOMELINE is een segment van LINAK dat zich richt op complete modulaire actuatorsystemen die zijn ontworpen om het comfort en de ergonomische eigenschappen van comfortmeubels te verbeteren.

Al meer dan 30 jaar biedt LINAK toonaangevende elektrische lineaire actuatoren voor een groot aantal verschillende klanten. Deze ervaring en kennis wordt nu gebruikt om het comfort van meubels in woonhuizen te verbeteren – in de eerste plaats voor comfortbedden en relaxstoelen.

Bij LINAK ligt de focus op het vertalen van nieuwe ideeën in elegante oplossingen die waarde bieden voor zowel R&D, inkoop en ontwerpers als de uiteindelijke gebruikers: retailers en consumenten. Met als resultaat sterke, betrouwbare en geluidsarme actuatorsystemen met een compact ontwerp dat naadloos opgaat in het algehele meubelontwerp.

Wij richten ons op het verbeteren van producten om onze klanten een voorsprong op de concurrentie te geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om al onze besturingsopties zo aan te passen dat de merkidentiteit van de klant onder de aandacht wordt gebracht – ook in de app. Wij bieden ook een configuratietool om actuatoren precies af te stemmen op de behoefte die op de locatie bestaat – wat tijd bespaart bij het R&D-proces.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, die zijn ontwikkeld op basis van de feedback die is gegeven door diverse belanghebbenden. Dit is de manier waarop wij waardevolle oplossingen ontwikkelen met functies zoals ergonomie en intuïtieve handbedieningen, parallelle aandrijving, verlichting onder het bed en nog veel meer.

HOMELINE biedt tot slot ook complete systeemoplossingen – configureerbare actuatoren, controleboxen, aanpasbare besturingen en een breed scala aan optionele functies zoals een besturings-app voor smartphones , verlichting onder het bed en USB-poorten. LINAK is zonder meer een one-stop-shop voor al uw behoeften.

Ga voor meer informatie over specifieke actuatoroplossingen naar de branche-site van HOMELINE of de applicatiesite.

Meer informatie over de LINAK Group vindt u op www.linak.com/about.

 
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Bed Control™ App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control™ App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Ontdek de zes alledaagse redenen om een elektrisch verstelbaar comfortbed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd. Het extra gemak en de extra flexibiliteit van een elektrisch verstelbaar comfortbed maken veel ervaringen veel comfortabeler.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.