Contact us here

Ga de uitdaging aan

Onze DL PLUS™ high-speed hefkolom voegt snelheid toe zonder in te boeten op het gebied van geluid, belasting of zelfvergrendeling.

De DL PLUS™ high-speed hefkolommen brengen prestaties op een hoger niveau. Deze aanvulling op de serie biedt een hogere snelheid zonder afbreuk te doen aan de prestaties op het gebied van geluid. En wat het optilt, kan het ook vastzetten: met een zelfvergrendeling van tweemaal de maximale belasting houdt het bureau zijn positie vast zonder omlaag te zakken. Met de toevoeging van deze high-speed hefkolommen aan het uitgebreide assortiment van motorbehuizingskolommen van LINAK® kan je nu voldoen aan alle snelheidsbehoeften van je klanten – en voor het ultieme representatieve meubel hoef je ook niet meer verder te zoeken.

 

Pas je werkpositie sneller aan

– Een oplossing met hoge snelheid voor de veeleisende klant van vandaag

Medewerkers op kantoor veranderen van zittende naar staande positie aan in hoogte verstelbare tafel aangedreven door LINAK

Voor medewerkers op kantoor telt elke minuut en een goede conditie is de perfecte manier om een hectische dag door te komen. Daarom zijn zit-sta bureaus ook zo succesvol. Regelmatig van houding veranderen is gewoon gezond. Voortaan kan je je klanten een nog gebruiksvriendelijker oplossing bieden waarmee ze sneller hun werkhouding kunnen veranderen.

 
 

Hogere snelheid met hetzelfde ingetogen geluidsniveau

– Aangenaam geluid, zelfs bij volle belasting

3-traps LINAK® high-speed hefkolom voor in hoogte verstelbaar bureau

Goede geluidsprestaties zijn belangrijk. Daarom hebben wij de nieuwe driedelige DL PLUS™ high-speed hefkolommen zo ontworpen dat ze net zo goed klinken als ze presteren – zelfs op volle snelheid onder maximale belasting. Stil, zacht en aangenaam voor het oor. Het fluisterzachte geluid is tot in de perfectie afgesteld en staat voor topkwaliteit. In een luidruchtig kantoor telt elke decibel!

 
 

Volledige ontwerpcompatibiliteit op de gewenste snelheid

– Plug & Play-flexibiliteit met keuze uit verschillende snelheden en kolommen

LINAK DL PLUS High-speed hefkolommen en controleboxen – leveren 60 of 80 mm/sec

Heb je 60 of 80 mm/s nodig? Combineer de DL PLUS™ high-speed hefkolom met de 200 W-versie van de controlebox CBD6S voor een snelheid van 60 mm/s of met de 300 W-versie voor 80 mm/s. Zo simpel is het. Dat noemen wij Plug & Play.

Of je klanten nu op zoek zijn naar een standaard oplossing, of verlangen naar een oplossing met snellere of high-speed specificaties, de LINAK DL-serie biedt wat je zoekt.

 
 

Houdt de positie en de snelheid vast bij volledige belasting

– Compromisloze, krachtige prestaties onder druk

Vrouw staand aan volledig belaste, in hoogte verstelbare tafel aangedreven door LINAK-systeem

De DL PLUS™ high-speed kolommen zijn getest op een snelheid van maximaal 80 mm/s en een maximale belasting van 600 N per afzonderlijke hefkolom. Je mag vertrouwen op krachtige prestaties bij hoge belasting en hoge snelheid.

Met een zelfvergrendeling van tweemaal de maximale belasting houdt het bureau zijn positie vast zonder omlaag te zakken – zelfs bij onvoorziene extra belasting.

 
 

Soepele en nauwkeurige positionering

– Zelfs met zijn hogere snelheid, krijg je hetzelfde soft-start- en soft-stop-effect

Precieze en soepele verstelling van kantoortafel met behulp van LINAK Desk Panel DPG en LINAK-hefkolommen

Onderdeel van de soepele beweging in moderne kantoorbureaus is de zachte versnelling en vertraging door de hefkolommen. Deze vaak over het hoofd geziene eigenschap voorkomt abrupt starten en stoppen én zorgt voor een nauwkeurige positionering. Je koffie staat veilig, zelfs op volle snelheid met de DL PLUS™ High-speed kolommen.

 
 

Bescherm je meubilair tegen botsingen

– Oplossingen die een einde maken aan plotselinge botsingen

Het kantoorbureau en de stoel vermijden botsingen dankzij de LINAK Desk Sensor 1 Anti-collision

Door de snelle bewegingen is het belangrijk dat je bureau weet wanneer er iets in de weg staat dat schade kan veroorzaken, zowel harde als zachte voorwerpen. Voor de DL PLUS™ High-speed kolommen zijn twee optionele oplossingen tegen botsingen leverbaar: de plug-in Desk Sensor™ 1 (DS1) en de ingebouwde, in de kolom geïntegreerde PIEZO™. Je kan deze oplossingen afzonderlijk of samen aanbieden voor een maximale bescherming. Lees hier meer.

 
 

Afwerking op maat

– Van performance tot presentatie, de keuze is geheel aan jou

LINAK DL PLUS 3-traps hefkolommen DL6, DL19 en DL21 zijn leverbaar als high-speed varianten

DL PLUS™ High-speed is verkrijgbaar voor de DL6 PLUS, DL11 PLUSDL19 PLUS en DL21 PLUS hefkolommen zodat je het best mogelijke systeem kan samenstellen voor het ontwerp van je ergonomische en verstelbare bureau. Het uiterlijk van de DL PLUS™ high-speed kolommen is identiek aan de populaire afwerkingen van de DL PLUS™ kolommen, met het extra vermogen van de verborgen high-speed technologie.

Dankzij LINAK Plug & Play™ kunnen de hefkolommen eenvoudig worden gecombineerd met het LINAK Kick & Click™ topframe en DESKLIFT™ Feet (DL Feet) om een complete oplossing voor het volledige frame te krijgen.

 
 

Grijp deze kans met beide handen

– Over de hele linie worden hogere verwachtingen gesteld aan de kwaliteit van de bureaulift

Vergelijking van snelheidsniveaus voor in hoogte verstelbare kantoorbureaus: 40, 60 en 80 mm/sec

Met de toevoeging van de nieuwe DL PLUS™ highspeed hefkolom, kan het LINAK motorbehuizingskolommen assortiment beantwoorden aan alle behoeften van je klanten. Van het populaire DL werkpaard tot de design-bewuste DL PLUS™ en de nieuwe high-speed optie, de DL PLUS™ High-speed, krijg je krachtige kwaliteit en prestaties van LINAK op exact het niveau dat je nodig hebt.

 

Wanneer je wilt dat je bureau-oplossingen zich onderscheiden door een lange levensduur, kan je altijd vertrouwen op de LINAK DESKLINE®-serie.

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen