Systeem

LINAK Desk Frame 1 – de flexibele frame-oplossing

Desk Frame 1 is een flexibel frameconcept van LINAK®. Hiermee kunt u vrijwel ons hele DESKLINE productportfolio gebruiken om uw eigen, unieke bureau te creëren. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

De flexibele methode om individuele, complete frames te creëren met voorverpakte sets heet Desk Frame 1 (DF1). Met dit LINAK concept kunt u bijna alle artikelen uit de DESKLINE® serie met elkaar combineren. Kies en combineer een LINAK Kick & Click™ bovenframe, een DESKLIFT™ SetPack (bestaande uit twee hefkolommen, een controlebox, een bedieningspaneel en kabels) en een set DESKLIFT™ voeten. U hoeft alleen nog maar uw eigen bureaublad toe te voegen.

Desk Frame 1 Kick & Click

Frame – Kick & Click™
Met het Kick & Click™ bovenframe kunt u uw hefkolommen snel en gemakkelijk monteren aan uw bureaublad. Geen gereedschapskist, schroeven en bouten nodig – u hoeft het bovenframe alleen maar in elkaar te klikken. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: vast (voor bureaus tot 120 cm), verstelbaar (voor bureaus tussen 140 – 200 cm) of basis (voor bureaus met variabele breedte).

 
Desk Frame 1 Setpack

Poten – DL SetPack
De DESKLIFT™ SetPack (DL setverpakking) biedt u een verpakte set met alle benodigde elektrische elementen – twee hefkolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en de benodigde kabels. Dit geeft u alles wat u nodig heeft voor uw verstelbare bureausysteem plus ongeëvenaarde ontwerpvrijheid omdat elk onderdeel wordt geleverd in verschillende varianten, zoals ronde, vierkante of rechthoekige kolomprofielen en kolommen in 2 of 3 delen met gewone of omgekeerde variant. Kies een van de drie standaardkleuren en stem deze af op uw favoriete bedieningspaneel – er is een breed scala aan opties.

 
Desk Frame 1 tenen

Tenen – DL tenen
DESKLIFT™ Feet (DL-tenen) is de algemene term voor een verscheidenheid aan tenen voor verstelbare bureaus. Deze worden geleverd in twee standaardlengtes en diverse breedtes, toepasbaar op een aantal LINAK® hefkolommen in diverse profielontwerpen. Verder kunt u kiezen tussen twee verschillende montageoplossingen – bovenop of verzonken.

 

LINAK® is uw one-stop-shop
In veel opzichten maakt het DF1 concept een van de rijkste productcatalogi compleet binnen de elektrische systemen voor verstelbare kantoorapparatuur die momenteel verkrijgbaar zijn. De LINAK productreeks omvat al de meest geavanceerde bureaus en werktafels met botsbeveiliging als Desk Sensor 1 en PIEZO™  , evenals energiebesparende en ecovriendelijke kantoorbureaus die gebruikmaken van ZERO™ technologie  en PVC-Free™ systeemelementen.

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Brochure Desk Frame 1

Ontdek het full-frame concept ‘Desk Frame 1’ van LINAK - alles wat u nodig hebt om uw elektrische zit-sta bureau te bouwen. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.