Contact us here
Dit is TECHLINE®

TECHLINE is een bedrijfssegment binnen LINAK, waar men zich specifiek richt op het ontwerpen van betrouwbare en nauwkeurige bewegingen, die zelfs onder de meest extreme omstandigheden aan de eisen en specificaties voldoen. 
Sinds 1980 ontwikkelt LINAK al duurzame actuatoroplossingen, die zelfs in extreme omstandigheden zware en repetitieve bewegingen mogelijk maken. Het leidt vaak naar partnerschappen met fabrikanten in landbouw, veehouderij, bouw, energie, industriële automatisering en tal van andere gebieden.

Nauw samenwerken met onze klanten is vaak essentieel om specifieke oplossingen te creëren, die hun producten beter maken en zorgen dat zij de concurrentie altijd een stapje vóór blijven. Vanuit deze filosofie kreeg TECHLINE wereldwijd een solide reputatie als deskundige adviseur met een brede kennis van producten en toepassingen.

Elk onderdeel van de oplossingen van TECHLINE wordt van A tot Z getest, voordat het op de markt komt. Het testcentrum van LINAK R&D doet een reeks grondige testen, waarin trillingen, schokken, hobbels, temperatuurschommelingen, stof, chemicaliën en water een rol spelen.

Bij LINAK is het niet meer dan logisch – vanuit principe en integriteit – dat we producten leveren met de vereiste certificeringen en die voldoen aan de wettelijke bepalingen.

Wilt u meer weten over testen, bezoek dan het LINAK R&D-testcentrum. Op de TECHLINE bedrijfs- of applicatiesites vindt u informatie over specifieke actuatoroplossingen van TECHLINE.

Meer informatie over de LINAK Group vindt u op www.linak.com/about.

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Productie ergonomie

Verbeterde ergonomie vermindert spiervermoeidheid en bewegingsaandoeningen

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen