Contact us here
Dit is DESKLINE ®
DESKLINE is een segment van LINAK dat zich richt op betrouwbare actuatoroplossingen voor diverse bureautypes, werkstations, keukens en veel meer. Alles is, zowel functioneel als esthetisch, afgestemd op uw ontwerp en is gemakkelijk te monteren met behulp van LINAK Plug & Play™.

Sinds 1990 heeft LINAK wereldwijd een nieuwe vorm gegeven aan moderne werkplekinterieurs door elektrische, in hoogte verstelbare systemen voor kantoormeubilair en werktafels te ontwikkelen – vaak in nauwe samenwerking met fabrikanten of externe interieurontwerpers.

Bij DESKLINE betekent samenwerking dat wij nauw samenwerken met onze klanten bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ergonomische oplossingen voor kantoormeubilair, werktafels en keukens. LINAK heeft niet alleen een uitgebreide portfolio met hoogwaardige actuatoren en kolommen, maar legt ook de lat hoger met technologieën als PIEZO™ en ZERO™, én door te streven naar meer gebruik van PVC-vrij materiaal in onze producten. Het doel is om zowel het comfort voor de eindgebruiker te verbeteren als de vraag naar uw product te vergroten.

Wij bieden ook ruimte aan concepten als ‘Design Meets Movement’, met inbreng van 's werelds meest creatieve en innovatieve ontwerpers van verstelbare meubels.

Door deze samenwerkingsfilosofie is LINAK DESKLINE uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige oplossingen waarmee apparatuur kan worden versteld. Vandaag de dag genieten wij een reputatie als toegewijde partner en consultant met groot inzicht in toepassingen, regelgeving en de markt in het algemeen.

LINAK DESKLINE is een op zichzelf staande, strategische bedrijfsunit, die is gebouwd op de expertise van dochterondernemingen en service-organisaties, overal ter wereld.

Als u meer wilt weten over de actuatoroplossingen van DESKLINE, ga dan naar de sites van het bedrijf DESKLINE of naar de toepassingssites.

Meer informatie over de LINAK Group vindt u op www.linak.com/about.
Er zit leven in beweging play-icon

Er zit leven in beweging

Maak u sterk voor uw gezondheid play-icon

Maak u sterk voor uw gezondheid

Vrouw staat aan een zit-sta bureau met producten van LINAK. play-icon

Gezondheid verbeteren met zit-sta bureaus

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing play-icon

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

play-icon

Desk Panels DPG – Ontworpen om gedrag te creëren

play-icon

Maak optimaal gebruik van je zit-sta bureau met de Desk Control App

Medewerker op kantoor staat aan in hoogte verstelbare tafel, aangedreven door 3-traps high-speed hefkolommen van LINAK play-icon

DL PLUS™ High-speed hefkolommen

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

Focus op display- en monitorstandaards

Verbeter communicatie door elektrische beweging toe te voegen aan display- en monitorstandaards – zorg dat uw boodschap op ooghoogte overkomt.

Focus op winkelinrichtingen

Met de in hoogte verstelbare balies, aangestuurd door elektrische actuatoren van LINAK, kunnen alle medewerkers op elk moment van de dag de juiste houding kiezen, ongeacht hun taak.

Anti-Collision™ oplossingen voor bureaus

Bescherm uw elektrisch zit-sta bureau tegen eventuele beschadigingen bij het omhoog of omlaag gaan. Ontdek de gevoelige Anti-Collision™ oplossingen van LINAK.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen