Al ruim 30 jaar ontwerpt en verfijnt LINAK elektrische, lineaire actuatorsystemen voor toepassingen in de gezondheidszorg . Binnen de actuatortechnologie zijn wij marktleider en dat willen we blijven; we houden dan ook demografische trends, sociale wetenschappen en technologieontwikkeling nauwlettend in de gaten.

Het resultaat? Een uitgebreid productaanbod van oplossingen en systemen voor: ziekenhuisbedden, patiënten tilliften, rolstoelen, behandeltafels en -banken, tandartsstoelen, medische wagens en nog veel, véél meer.

OpenBus™ communicatie, bediening via mobiele apparatuur en het 'Internet of Things' (IoT) eisen in de systemen van LINAK een steeds grotere rol op. Om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen moeten we ons focussen op mensen én technologie.

Technologie en trends

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.