Contact us here
Bedden voor de gezondheidszorg

Ziekenhuisbedden

De vergrijzing van de bevolking en minder beschikbare zorgverleners verhogen de behoefte aan ziekenhuisbedden. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK zorgt voor een optimale beweging, connectiviteit met de facilitaire ziekenhuisinformatie en digitale diensten – dit alles verhoogt de efficiëntie van de zorgverlener.

Ziekenhuisbedden

Systeemoplossingen voor ziekenhuisbedden

Elk type ziekenhuisbed moet het comfort en de veiligheid van de patiënt optimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor zorgverleners.

Ziekenhuisbedden die zijn ontworpen met een breed scala aan bewegingsopties en -functies kunnen de druk op zorgverleners verlichten. LINAK® biedt diverse instelopties voor de rugsteun, beensteun en/of kniesteun en -hoogte. De krachtige bewegingsopties verbeteren de ergonomie voor de zorgverlener met een ideale werkhoogte en gemakkelijke positionering van het bed. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK draagt bij tot tevredenheid op het werk.

Elektrische actuatoroplossingen van LINAK bieden veel meer dan alleen soepele en geluidsarme beweging. Stel je eens voor wat de meerwaarde is van:

  • Intelligent Care Solutions™ voor optimale functionaliteit om de dagelijkse werkprocedures van zorgverleners te vergemakkelijken
  • verbeterde efficiëntie voor zorgverleners met LCi™ en digitale diensten van LINAK
  • OneConnect™ ondersteunt een hoge uptime met service op afstand

Intelligent Care Solutions verbeteren de functionaliteit
Het intelligente OpenBus™-systeem van LINAK is gebaseerd op een modulair platform en maakt een breed scala aan accessoires mogelijk voor meer functionaliteit en comfortabele oplossingen zoals een weegoplossing en detectie buiten het bed. Activering van de verlichting onder het bed wanneer de patiënt het bed verlaat, vergemakkelijkt de oriëntatie in het donker en helpt valincidenten te voorkomen. De weegfunctie maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om het gewicht van de patiënt te volgen zonder dat deze het bed hoeft te verlaten en ontlast de zorgverlener van het tillen van patiënten.

Digitale diensten verbeteren de efficiëntie van zorgverleners
De communicatie-interface LCi van LINAK maakt connectiviteit met externe systemen mogelijk en maakt meldingen dat het bed werd verlaten of dat schoonmaken nodig is beschikbaar op een smartphone, pc of een centraal paneel voor verpleegkundigen. Dankzij deze connectiviteit tussen het bed en producten van derden kan het ziekenhuisbed een integraal onderdeel vormen van de facilitaire ziekenhuisinformatie en de efficiëntie van de zorgverlener verbeteren.

Betrouwbare controle en beweging zijn van essentieel belang
LINAK staat bekend om haar betrouwbare producten, die lang en probleemloos hun werk doen. Het is van cruciaal belang dat ziekenhuisbedden geen functionele beweging hebben en daarom maken we het eenvoudig om het technische ondersteuningsproces te optimaliseren. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een hoge bedrijfstijd van het bed te garanderen.

Lees meer
Ziekenhuisbedden met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Ziekenhuisbedden met actuatoraandrijving

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden play-icon

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Basis OpenBus™ systeem voor ziekenhuisbedden

Aanpasbare actuatoroplossingen voor de hedendaagse gezondheidszorg. Upgrade uw analoge actuatorsysteem – en profiteer van de vele voordelen met OpenBus™

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen