Contact us here
Over de kwaliteit van LINAK

Kwaliteit


Pictogram van de waarde Kwaliteit

Gebouwd door toonaangevende experts, met behulp van de modernste technologieën en geperfectioneerde productiemethoden, kunt u wereldwijd dezelfde kwaliteit verwachten. ‘We Improve Your Life’ door kwaliteitsoplossingen te leveren die uw merk ondersteunen.

 

 

Kwaliteit betekent meer dan sublieme producten
Bij LINAK is ‘Kwaliteit’ nauw gekoppeld aan onze klantgerichtheid. Bij alle raakpunten die klanten met ons hebben moeten wij een excellente kwaliteit demonstreren.

Kwaliteit staat altijd voorop – Bij de manier waarop wij klanten, leveranciers en nieuwe collega’s ontmoeten, bij de manier waarop wij innoveren en bij de manier waarop wij producten ontwikkelen en fabriceren.

Wij doen dit door te investeren in de beste technologie, de beste mensen in te huren, en hen te trainen om u de beste ervaring te geven. Wij testen onze producten onophoudelijk en geven alleen goedkeuring aan onze processen als deze voldoen aan de hoogste standaards in de branche. 

 
 
'Wanneer de klanten horen dat wij producten van LINAK in onze toepassingen gebruiken, weten zij dat wij een kwaliteitsproduct bieden.'
Roy Inge Haugstad R&D Manager bij TKS AS / TKS Agri.
 
'Je krijgt vertrouwen in het product omdat je weet dat de mensen met liefde en zorg het product hebben gebouwd.'
Dene Bennet, Electrical Engineer bij Econ Engineering Limited.
 
 
Over 24-7 tests van Linak

24-7 testen
Niets wordt bij ons aan het toeval overgelaten. Wij ontwikkelen testplannen, gebaseerd op de ervaring van onze klant en van ons, en gebruiken het meest uitgebreide testcentrum in de branche. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat onze producten aan de eisen van verschillende omgevingen en de levensduurverwachtingen voldoen.
Lees meer...

 
Over Linak - Eerste actuator

Een LINAK® actuator – een langdurige relatie
Bent Jensen maakte zijn eerste actuatoren aan het eind van de jaren 70 – meer dan 40 jaar terug. De eerste gepatenteerde actuatoroplossingen verlieten de fabriek in Denemarken al aan het begin van de jaren tachtig. Sommige van de eerste actuatoren zijn tot op de dag van vandaag nog in werking.
Lees meer...

 
Robot in geautomatiseerde productiecel

Digitalisering verbetert de kwaliteit van producten en het leven van de mensen
Automatisering speelt een steeds grotere rol in de productie bij LINAK. Digitale gereedschappen en geautomatiseerde processen vormen onze Smart Factory en ondersteunen een productie die eersteklas is als het gaat om kwaliteit en efficiëntie.
Lees meer...

 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen