Contact us here
 

Communicatie-interface van LINAK

Benut het digitale potentieel van je organisatie in de gezondheidszorg.

LCi op bureaublad en producten van LINAK

Bluetooth® of bedrade communicatie

LCi is een communicatieprotocol waarmee OEM's software kunnen creëren die kunnen communiceren met controleboxen van LINAK via een bedrade (UART) of draadloze (Bluetooth) interface

LCi die wordt gebruikt in een LINAK controlebox
 
 
LCi die wordt gebruikt in een LINAK controlebox

Live systeemgegevens halen uit LINAK Systems

Haal snel informatie over de systeemstatus om snel systemen te herkennen die probleemoplossing, reiniging of onderhoud vereisen, of die statusmeldingen hebben, zoals een bijna lege batterij, of maak een koppeling met Bluetooth om op veilige wijze bevoegde gebruikers in staat te stellen de gebruiksgeschiedenis, de status van actuatoren en meer te lezen.

 
 

Opdrachten verzenden naar LINAK Systems

LCi stelt OEM's in staat om ook hun eigen systeemopdrachten te ontwikkelen, waardoor een actuatorbediening mogelijk is die nóg beter aanpasbaar is dan ooit tevoren dit alles via een interface op maat die door je team is ontworpen.

LCi die wordt gebruikt in een LINAK controlebox
 
 
Afbeelding LCi

Volledige controle over UI en functies

Omdat LCi slechts het kader is voor communicatie met de controleboxen van LINAK, hebben OEM's volledige controle over de aanpassing van hun integratie, zodat zij precies de tools of producten kunnen ontwerpen die het beste bij hun bedrijf passen.

 
 

Inbegrepen in een OneConnect-abonnement

Aangezien OneConnect is gebouwd op het LCi-kader en communiceert met behulp van deze technologie, worden zowel OneConnect als LCi-toegang gebundeld in één abonnement.

Lees meer over OneConnect

Mobiele app LCi
 

 

Voorbeeld van toepassingen voor LCi

  • Ontwikkeling van een spierrevalidatiehulpmiddel om de vooruitgang van een patiënt vanuit een database te communiceren om het bewegingsbereik van een ledemaat tijdens de behandeling te beperken.
  • Ontwikkeling van een aangepaste touchscreeninterface die het niveau van de systeembatterij of het gewicht van de patiënt vanaf een weegsysteem weergeeft, en waarmee verschillende onderdelen in het systeem kunnen worden bewogen.
  • Overdracht van de status (onderhoud nodig, batterij bijna leeg, systeemstoring, reiniging vereist, veilige status) van alle medische bedden in een instelling naar een database via een Bluetooth-router.
 

Opmerking: LCi is een ontwikkelingsset die aanzienlijke programmeerexpertise en een goed begrip van UART- of Bluetooth-communicatie vereist en die mogelijk niet geschikt is voor elke OEM. Klik op 'Meer informatie' om contact op te nemen met ons team en we bespreken je project graag in detail. LCi is compatibel via Bluetooth met COL50, CO71, CO61 (geselecteerde versies), CA63 en CO53 (geselecteerde versies) of via bedrade verbinding met COL50, CO71, CO61, CO53 en CO65.

 

 Ontdek meer over LCi
voor je LINAK producten

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen