Contact us here
Dit is MEDLINE ® & CARELINE ®
MEDLINE® & CARELINE® is een segment van LINAK  waarin men zich richt op betrouwbare actuatoren en medisch goedgekeurde actuatorenystemen voor gebruik in de gezondheidszorg. Dat omvat bedden, behandeltafels en -banken en stoelen voor ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of behandelingscentra, evenals patiënten tilliften en rolstoelen.

MEDLINE & CARELINE is wereldwijd al sinds begin jaren negentig toonaangevend als leverancier van hoogwaardige oplossingen. Doel is om klanten te helpen de concurrentie vóór te blijven in een dynamische markt en vooral ook wereldwijd het dagelijkse leven te verbeteren van patiënten en verzorgers in zieken- en verzorgingstehuizen, uiteenlopende behandelingscentra en particuliere woningen.

Met het oog op trends en ontwikkelingen in de wereld houdt LINAK nauwlettend de vinger aan de pols – met name in de gezondheidszorg. Ruime kennis en diepgaand inzicht in de markt vormen de basis voor nauwe samenwerking met klanten voor het ontwikkelen van innoverende actuatoroplossingen.

LINAK MEDLINE & CARELINE is een afzonderlijke, strategische bedrijfsunit, leunend op de expertise van dochterondernemingen en service-organisaties over de hele wereld.

Meer weten over de actuatoroplossingen en -systemen van LINAK voor gebruik in de gezondheidszorg? Ga dan naar de MEDLINE & CARELINE bedrijfssites of de de daarop aansluitende applicatiesites.

Meer informatie over de LINAK Group vindt u op www.linak.com/about.

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen