Contact us here
Behandelbank en tandartsstoel – uitgerust met producten van LINAK, in afgebeelde omgeving.

Kliniek en wellness

De systeemoplossingen van LINAK voor klinieken en wellnessomgevingen bieden soepele en betrouwbare beweging met optimaal comfort, zonder concessies te doen aan ergonomie en efficiëntie.

Actuatorsystemen voor gebruik in klinieken en wellnessomgevingen

De toenemende behoefte aan behandeling, veroorzaakt door vergrijzing en een groeiende bevolking, in combinatie met de focus op fit en gezond blijven, verklaart de behoefte aan hoogwaardige systeemoplossingen.

Elektrische actuatorsystemen van LINAK® zorgen voor soepele en betrouwbare beweging in een breed scala aan toepassingen in klinieken en wellnessomgevingen.

LINAK biedt hoogwaardige, op maat gemaakte systeemoplossingen voor behandelbanken en tandartsstoelen, ongeacht of de toepassing eenvoudig of geavanceerd is.

Het uitrusten van de toepassing met enkelvoudige of geavanceerde bewegingsfuncties, of de toevoeging van op software gebaseerde beweging in combinatie met accessoires zoals massagefunctie of extra vermogen voor verwarming, draagt bij aan een gemakkelijke en efficiënte behandeling.

De mogelijkheden voor het verzamelen van productrelevante gegevens via LCi™ zijn eindeloos. Dit kan helpen om de systeemstatus te bewaken en informatie te geven over aanstaand onderhoud, systeemfouten en de batterijstatus, en kan zelfs onbedoelde systeemuitval voorkomen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen