Wetenschappelijke studies tonen in toenemende mate aan dat het voorkomen van zittend gedrag op de werkplek tot veel voordelen leidt. Door tijdens de werkdag een beetje beweging toe te voegen, worden werknemers gelukkiger, gezonder en veel productiever.

Hierdoor zal het aantal ziektedagen in bedrijven afnemen en de mate van efficiëntie, tevredenheid onder werknemers en soms zelfs de productiviteit toenemen.

LINAK omarmt en stimuleert deze trend door systemen en oplossingen te ontwikkelen voor in hoogte verstelbare kantoormeubels, technische werktafels, industriële werktafels, balies in de detailhandel en TV- en monitorstandaards. Door te luisteren naar marktexperts op het gebied van modern keukenontwerp, heeft LINAK ook unieke actuatoren en hefkolommen voor keukentoepassingen uitgevonden. 

Met gebruik van milieuvriendelijke PVC-vrije materialen en toevoeging van de nieuwste communicatietechnologie streeft LINAK ernaar om trends en de technologie van de toekomst naar zijn eigen hand te zetten. 

 

Techniek en trends

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.