Techniek & trends

Digitale oplossingen om de werkruimte op kantoor te verbeteren

Digitalisering breidt zich steeds verder uit naar alle gebieden van ons dagelijks leven – inclusief ons werkende leven. LINAK is een enthousiaste supporter van deze trend en stimuleert de ontwikkeling van digitale oplossingen voor verstelbare bureaus op kantoor.

Het werkende leven in kantoren verandert sterk in deze tijd. Meer werkenden moeten de beschikbare ruimte delen en bureaus moeten dusdanig flexibel zijn dat verschillende werknemers deze in verschillende shifts kunnen gebruiken. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het concept ‘werken op basis van activiteit’. Dit vergroot de beweeglijkheid van werkenden en stelt hen in staat opdrachten en taken uit te voeren op plaatsen waar zij dat passend vinden1.

Tegelijkertijd is er ook steeds meer aandacht voor gezondheid, ergonomie en efficiëntie van de moderne werknemer op kantoor. Elektrische zit-sta bureaus moeten bewegingspatronen kunnen volgen en persoonlijke en optimale werkposities ‘onthouden’ en vervolgens de werkenden eraan herinneren dat het tijd wordt dat zij hun fysieke werkhouding veranderen.

Bereid uw kantoor voor op de digitale toekomst die er nu al is

Bij LINAK vindt u de meest uitgebreide selectie verstelbare producten voor kantoorbureaus die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Doordat wij aan deze portfolio digitale oplossingen hebben toegevoegd, kunt u de modernste kantooromgeving creëren en ondersteuning bieden voor ‘werken op basis van activiteit’.

Gebruikers van zit-sta bureaus die zijn uitgerust met de bekroonde Desk Panel DPG , kunnen profiteren van alle voordelen die ‘digitaal gaan’ biedt wanneer zij de LINAK® Desk Control™ App  downloaden – op hun mobiele apparaat of op hun Windows-PC.

Digitale oplossingen om de werkruimte op kantoor te verbeteren
 

Help kantoormedewerkers hun werkroutines te verbeteren

De app en de DPG zijn ontworpen voor het verbinden en activeren van functies zoals automatisch verbinding maken, geheugen voor zit-sta-posities, automatische aandrijving en vriendelijke herinneringen. Een van de werkelijk toekomstbestendige functies in de DPG/App-combinatie zijn de actuele statistieken met overzichten die onmiddellijk op te roepen zijn.

Op elk moment gedurende de dag kan de gebruiker informatie ontvangen over het aantal minuten dat hij of zij heeft gestaan en verbrande calorieën. Een werkelijk toegewijde gebruiker kan ook persoonlijke doelen in de app instellen, en vervolgens zijn of haar voortgang ten opzichte van deze doelen volgen.

Digitale oplossingen om de werkruimte op kantoor te verbeteren
 

Grootse oplossingen naar de tafel brengen

De digitale oplossingen van LINAK® zijn ontwikkeld om kantoormedewerkers te helpen actiever gebruik te maken van de verstellingsfunctie van hun bureaus en hun gezondheid te waarborgen en uiteindelijk te verbeteren1 door hun fysieke positie zo vaak mogelijk – van zitten naar staan – te veranderen.

En u bent degene die met de voordelen van uw meubilair deze extra waarde biedt aan werknemers, werkgevers en meubelontwerpers.

Digitale oplossingen om werkruimtes op kantoor te verbeteren
 

De gratis LINAK® Desk Control App wordt geleverd in verschillende versies voor verschillende platforms:

  • iOS voor iPhones en iPad's
  • Android voor Android-smartphones en -tablets
  • Windows 10 voor PC's

Download uw gratis exemplaar van de Desk Control app in stores via deze link.

Als u meer wilt weten over hoe digitale oplossingen uw verstelbare bureautoepassing kunnen verbeteren, of hoe LINAK werken op basis van activiteit ondersteunt, neem dan contact op met uw lokale LINAK vestiging.

 

1Het is bekend dat regelmatig van positie veranderen – overgaan van zitten naar staan – het risico van cardiovasculaire ziekten vermindert, gewichtsverlies stimuleert, meer calorieën verbrandt en de algehele gezondheid en het algehele welbevinden verbetert.

play-icon

Gebruikersstatistieken in beeld met de lancering van de nieuwe LINAK Desk Control App

Bestanden

KOM IN BEWEGING – Waarom zit-sta bureaus de werkprestatie verbeteren

Verlaag het aantal ziektedagen en creëer een moderne kantooromgeving met elektrische zit-sta bureaus. Een aantrekkelijke investering voor werkgevers en hun werknemers.

Bedieningspanelen DPG - de innovatieve manier om bureaus te verstellen

Dit intuïtieve bedieningspaneel is ontworpen om gedrag te sturen en wordt bediend via kanteling. Geavanceerde modellen bieden visuele zit-sta-herinneringen, hoogtegeheugen, Bluetooth®-connectiviteit en nog veel meer.

App-oplossingen voor bureaus op kantoor

Welke app moet ik kiezen? De LINAK Desk Control App™ of de aangepaste Desk Control™ App met bedrijfsidentiteit? Wij geven u een overzicht in dit boekje.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.