Contact us here
Techniek & trends

Sta op voor uw gezondheid

Er zijn veel manieren om tijdens de werkdag meer energie te krijgen. De eenvoudigste manier is simpel: elk uur staan. De wetenschap toont aan dat u hierdoor efficiënter, productiever, gelukkiger en gezonder wordt.

Bent u een redelijk gezond persoon, maar aan het eind van de werkdag toch moe? Er zijn veel manieren om tijdens een werkdag meer energie te krijgen - een kort dutje doen, een gezonde lunch nuttigen en de trap nemen in plaats van de lift.

Maar bent u vertrouwd met de allergemakkelijkste manier: simpelweg meer staan?

Onderzoek toont aan dat afleren van zittend gedrag u efficiënter, productiever en gelukkiger maakt - en het is goed voor uw gezondheid. Feitelijk zijn er nu voortdurend sterke bewijzen dat aanhoudend zittend gedrag in verband kan worden gebracht met een hoger risico op diabetes type II, hart- en vaatziekten, vroegtijdige sterfte, sommige kankersoorten (in het bijzonder darm-, long- en baarmoederhalskanker) en depressie. 

Deze hogere risico’s kunnen echter worden verminderd met een paar eenvoudige stappen, en staan is daar één van.

Ontdek meer over de ergonomie en de voordelen van staan – door in onze infographics te kijken of een bezoek te brengen aan de website Moving Desks.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Maak u sterk voor uw gezondheid play-icon

Maak u sterk voor uw gezondheid

Er zit leven in beweging play-icon

Er zit leven in beweging

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag play-icon

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag

Bestanden

KOM IN BEWEGING – Waarom zit-sta bureaus de werkprestatie verbeteren

Verlaag het aantal ziektedagen en creëer een moderne kantooromgeving met elektrische zit-sta bureaus. Een aantrekkelijke investering voor werkgevers en hun werknemers.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen