Contact us here
Keukens

Keuken toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK creëren een hoogteverstelling van werkbladen en tafels, evenals beweging van werkbladafzuiging en planken in moderne keukens.

Creëer een moderne keuken met gebruik van actuatoroplossingen

Moderne keukens zijn tegenwoordig meer open en geïntegreerd in de woon- en eetkamers in woonhuizen. Deze trend vraagt om multifunctionaliteit. Verstelbaarheid wint aan populariteit, en als dit goed wordt gedaan, kunt u zich als fabrikant werkelijk onderscheiden. Gebruik van actuatoren van LINAK biedt diverse extra voordelen.

  • Ontwerpvriendelijke systemen die eenvoudig zijn te installeren en besturen
  • Geluidsarme actuatoren en controleboxen die weinig energie verbruiken
  • Wereldwijde partner met enorme ervaring

Hoogteverstelling is een groeiende trend en wordt op veel werkplekken al vaak toegepast. Dit geldt ook voor verstelbare functies in keukens van particulieren. Dit maakt het niet alleen mogelijk dat gezinsleden van verschillende lengte in de keuken kunnen werken, maar ook dat de ergonomie van de individuen wordt verbeterd omdat voor verschillende taken verschillende hoogten zijn vereist. Verstelbaarheid maakt de keuken ook ruimtelijker en multifunctioneler. De actuatorsystemen van LINAK helpen bij het verstellen van kookeilanden, afzuiginstallaties of kasten, en mobiele verstelbare sidetables.

Behoud ontwerpvrijheid met gebruik van compacte actuatoren
Het compacte ontwerp en de Plug & Play™-montage van LINAK zorgen ervoor dat onze actuatorsystemen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in uw keuken zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. U behoudt de ontwerpvrijheid, zodat u een innovatieve keukenoplossing kunt aanbieden waarmee u het meeste haalt uit het aantal vierkante meters door multifunctionaliteit toe te voegen.

Bied robuuste, geluidsarme en ecovriendelijke beweging
LINAK is supporter van milieuvriendelijk leven. De meeste van onze producten zijn PVC-free™, geluidsarm en verbruiken weinig energie. Bijvoorbeeld LINAK® ZERO™. Dit is een technologie waarbij het verbruik van standby-energie tot 0,1 W wordt teruggebracht. Daarnaast worden actuatoren van LINAK grondig getest om een lange levensduur te garanderen met een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid, hierdoor is uw keukenoplossing groen met een lange levensduur. 

Werk met een ervaren partner die wereldwijd actief is
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt LINAK actuatoren en systeemoplossingen die het leven verbeteren van zowel klanten als eindgebruikers. Met LINAK aan boord krijgt u een ervaren partner met een diepgaand marktinzicht, ontwerpcapaciteiten en robuuste engineering-vaardigheden. Vertel ons gewoon wat u nodig hebt.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

Baselift – Ergonomie komt samen met innovatie

Baselift is een compacte unit voor hoogteaanpassing van keukens, kasten en balies.

Zet de keuken in beweging

Op het werk of thuis, een gezonde werkhouding is belangrijk bij alles wat we dagelijks doen. Daarom ontwikkelde LINAK Baselift: om keukenbladen in hoogte te kunnen aanpassen.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen