Contact us here
Keukens

Benedenwaartse afzuiginstallaties/Afzuigkappen

Met actuatorenystemen van LINAK kunt u benedenwaartse afzuiginstallaties in keukens verstellen, en verbergen in tafelbladen wanneer u deze installaties niet gebruikt.

Afzuigkappen

Actuatoroplossingen voor afzuigkappen

Keukens worden meer en meer een geïntegreerd onderdeel van woonkamer of eetruimte in woonhuizen. Deze trend leidt tot een grotere behoefte aan flexibele ontwerpoplossingen in deze centrale ruimte. Het aantal functies neemt toe, en daarom moet de ruimte zorgvuldig worden ingedeeld. Met actuatoren van LINAK kan de benedenwaartse afzuiginstallatie worden versteld en verborgen om ruimte te besparen. Dat levert een paar belangrijke voordelen op:

  • betrouwbare en geluidsarme oplossingen
  • unieke toepassing met beweging die gemakkelijk kan worden geïntegreerd
  • wereldwijde partner met een schat aan ervaring

In eigentijdse keukens gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. De huidige trend vraagt om een open ruimte – een plek voor de bereiding van eten, gekoppeld aan faciliteiten voor dineren en wonen. Een prima manier om ruimtegebruik te optimaliseren is het verbergen van de afzuigkap – binnen de keukentafel – wanneer die niet wordt gebruikt. Met actuatorenystemen van LINAK kunnen fabrikanten dergelijke oplossingen voor benedenwaartse afzuiging/afzuigkappen aanbieden.

Vertrouw op duurzame, geluidsarme actuatoren
De lineaire actuatoren van LINAK zijn naast elegant, compact en vrijwel geluidloos, ook nog eens ongelooflijk robuust en bijzonder duurzaam. Alles wordt grondig getest voordat het de fabriek verlaat. Dit geeft uw toepassing een lange levensduur met een minimale onderhoudsbehoefte.

Wees uniek met een oplossing die u gemakkelijk kunt integreren
Nog steeds is het een nieuw concept om bewegende toepassingen in de keuken te hebben, plus gebruikers die de ergonomie kunnen afstellen en optimaliseren. Een fabrikant die een verstelbare benedenwaartse afzuiging met gemakkelijke en intuïtieve besturingselementen biedt, neemt zonder twijfel een voorsprong op de concurrentie. LINAK maakt integratie makkelijk, zonder afbreuk te doen aan het algehele keuken- of tafelontwerp. Functionaliteit en ontwerp komen samen in ’s werelds meest innovatieve keuken.

Wees creatief met een wereldwijd opererende en ervaren partner
Al meer dan 30 jaar verfijnt LINAK de elektrische lineaire actuator en de organisatie heeft inmiddels een groot aantal dochterondernemingen, overal ter wereld. Kiest u LINAK als uw voorkeursleverancier, dan krijgt u alle ruimte om te profiteren van hoogtechnologische kennis en een groot marktinzicht.

Lees meer
Systeem met afzuigkappen

Bestanden

Focus op keukens

Til uw keuken naar nieuwe hoogtes Als 't gaat om het creëren van de keuken van de toekomst is, aan de hand van elektrische beweging, the sky the limit.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Keuken toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK creëren een hoogteverstelling van werkbladen en tafels, evenals beweging van werkbladafzuiging en planken in moderne keukens.

Lees meer

Video’s over afzuigkappen

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die wordt gebruikt in afzuigkappen. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

LINAK Baselift - Ergonomie ontmoet innovatie play-icon

LINAK Baselift - ergonomie ontmoet innovatie

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen