Techniek & trends

De standby-technologie van ZERO™ aan het werk

De technologie ZERO™ van LINAK houdt het verbruik van standby-energie in verstelbare kantoormeubilair, werktafels en keukentoepassingen lager dan 0,1 W, zodat de emissie van CO₂ wordt verminderd tot een absoluut minimum.

Men is zich steeds meer bewust van de gevolgen van klimaatverandering. Dit heeft de aandacht gevestigd op de emissie van CO₂ die wordt veroorzaakt door standby-verbruik in allerlei soorten apparatuur. 

Daarom heeft LINAK de technologie ZERO™ ontwikkeld voor de meeste controleboxen en nieuwe normen gesteld voor wat als verantwoord verbruik van standby-energie in toepassingen als kantoormeubilair wordt beschouwd.

Maak het verschil en zorg voor het klimaat
Een in hoogte verstelbaar bureau of werktafel moet, ook in de standby-modus, een klein beetje vermogen verbruiken om bij een druk op de knop onmiddellijk in beweging te kunnen komen. Met de technologie ZERO™ is het mogelijk om het gebruikelijke standby-verbruik te verlagen tot 0,1 W. Alle controleboxen voor kantoormeubilair, werktafels, keukens, balies en monitor stands zijn standaard uitgerust met ZERO™.

Als u meer wilt weten over de technologie ZERO™, lees dan de   brochures “Low Standby Consumption" en "ZERO Technology” hieronder – of neem rechtstreeks contact op met LINAK.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.