Displayverstelling

Displayverstelling toepassingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een hoogte- en kantelverstelling van monitoren in auditoriums, showrooms, vergader- of conferentieruimtes en huiskamers.

Displayverstelling toepassingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een hoogte- en kantelverstelling van monitoren in auditoriums, showrooms, vergader- of conferentieruimtes en huiskamers.

Kolomoplossingen voor displayverstellingen

Scholen en ondernemingen zoeken vaak naar implementatie van schermen en displays die interactiever zijn, om leer- en werkomgevingen te kunnen creëren die toereikend zijn uitgerust. Ook particulieren thuis willen de kijkervaring rondom hun TV’s optimaliseren. Door een oplossing van LINAK toe te voegen aan displays, monitor stands of TV’s worden eenvoudige verstelopties gecreëerd en profiteert u van een aantal voordelen.

  • Ontwerpvrijheid met compacte oplossingen 
  • Betrouwbare liften die zijn gemaakt van sterke actuatoren
  • Geluidsarm systeem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd

Eens waren schoolborden het toonbeeld van communicatie – in vergaderruimtes evenals in klaslokalen overal ter wereld. Thuis keken mensen alleen TV in de woonkamer, en gewoonlijk op een apparaat dat zó zwaar was dat het onmogelijk was dit te verplaatsen. Vandaag de dag bieden kolomoplossingen van LINAK een eenvoudige verstelmogelijkheid van grote displays en schermen evenals TV-toestellen in woonkamers – zodat tijdens vergaderingen en leersessies meer interactie, of een optimale visuele ervaring in thuisbioscopen, mogelijk is.

Behoud de vrijheid van ontwerp met compacte oplossingen
Het ontwerp van LINAK is compact maar robuust gehouden. Hiermee houdt u de controle over het algehele ontwerp, of u nu meubels voor woonhuizen of interactieve vergaderzalen uit het hogere segment maakt. Met een accu-oplossing van LINAK hebt u geen losse stroomkabels die over de vloer slingeren. 

Vertrouw op sterke en duurzame oplossingen
De noodzaak van duurzame oplossingen bij gebruik van grotere schermen wordt urgenter wanneer verstelbaarheid wordt toegevoegd aan een systeem in bijvoorbeeld een conferentieruimte. Actuatoren van LINAK worden grondig getest. Hiermee kunnen grote en zware schermen, jaren achtereen, soepel en geluidsarm worden versteld.

Kies voor een geluidsarme oplossing die eenvoudig is te installeren
Producten van LINAK bieden een geluidsarme en hoogwaardige actuatoroplossing. Vanwege het compacte ontwerp van LINAK is montage in uw toepassing bovendien heel eenvoudig. Er is geen reden te bedenken waarom u uw monitor stands niet tot de beste van de markt zou kunnen maken.

 

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op display- en monitorstandaards

Verbeter communicatie door elektrische beweging toe te voegen aan display- en monitorstandaards – zorg dat uw boodschap op ooghoogte overkomt.

PIEZO anti-crash technologie op hardwarebasis

PIEZO geeft uw bureau gegarandeerd een lange levensduur – een anti-crash oplossing op hardwarebasis. Lees meer over situaties waarin de PIEZO-feature bijzonder goed van pas zal komen.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Doe 't Mobiel

Maak uw applicatie mobiel met de BA001 batterij. Bekijk de brochure en laat u inspireren om mobiel te gaan.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.