Contact us here
Displayverstelling

Displayverstelling toepassingen

De kolomsystemen van LINAK bieden een hoogte- en kantelverstelling van monitoren in auditoriums, showrooms, vergader- of conferentieruimtes en huiskamers.

Kolomoplossingen voor displayverstellingen

Scholen en ondernemingen zoeken vaak naar implementatie van schermen en displays die interactiever zijn, om leer- en werkomgevingen te kunnen creëren die toereikend zijn uitgerust. Ook particulieren thuis willen de kijkervaring rondom hun TV’s optimaliseren. Door een oplossing van LINAK toe te voegen aan displays, monitor stands of TV’s worden eenvoudige verstelopties gecreëerd en profiteert u van een aantal voordelen.

  • Ontwerpvrijheid met compacte oplossingen 
  • Betrouwbare liften die zijn gemaakt van sterke actuatoren
  • Geluidsarm systeem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd

Eens waren schoolborden het toonbeeld van communicatie – in vergaderruimtes evenals in klaslokalen overal ter wereld. Thuis keken mensen alleen TV in de woonkamer, en gewoonlijk op een apparaat dat zó zwaar was dat het onmogelijk was dit te verplaatsen. Vandaag de dag bieden kolomoplossingen van LINAK een eenvoudige verstelmogelijkheid van grote displays en schermen evenals TV-toestellen in woonkamers – zodat tijdens vergaderingen en leersessies meer interactie, of een optimale visuele ervaring in thuisbioscopen, mogelijk is.

Behoud de vrijheid van ontwerp met compacte oplossingen
Het ontwerp van LINAK is compact maar robuust gehouden. Hiermee houdt u de controle over het algehele ontwerp, of u nu meubels voor woonhuizen of interactieve vergaderzalen uit het hogere segment maakt. Met een accu-oplossing van LINAK hebt u geen losse stroomkabels die over de vloer slingeren. 

Vertrouw op sterke en duurzame oplossingen
De noodzaak van duurzame oplossingen bij gebruik van grotere schermen wordt urgenter wanneer verstelbaarheid wordt toegevoegd aan een systeem in bijvoorbeeld een conferentieruimte. Actuatoren van LINAK worden grondig getest. Hiermee kunnen grote en zware schermen, jaren achtereen, soepel en geluidsarm worden versteld.

Kies voor een geluidsarme oplossing die eenvoudig is te installeren
Producten van LINAK bieden een geluidsarme en hoogwaardige actuatoroplossing. Vanwege het compacte ontwerp van LINAK is montage in uw toepassing bovendien heel eenvoudig. Er is geen reden te bedenken waarom u uw monitor stands niet tot de beste van de markt zou kunnen maken.

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op display- en monitorstandaards

Verbeter communicatie door elektrische beweging toe te voegen aan display- en monitorstandaards – zorg dat uw boodschap op ooghoogte overkomt.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen