Veiligheid

Algemene veiligheidsfuncties

Verbetering van de veiligheid is vaak een mix van verscheidene initiatieven. Er is een brede focus vereist om ervoor te zorgen dat toepassingen in de gezondheidszorg in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften.
Lees meer
 
 
LA40

Veiligheidsfuncties van actuatoren

LINAK heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van elektrische actuatoroplossingen. Daarom begrijpen wij hoe belangrijk het is om kwaliteit te combineren met veiligheid, functionaliteit en design.
Lees meer
 
 
CO71

Veiligheidsfuncties van controleboxen

LINAK biedt een serie intelligente OpenBus™ controleboxen. Deze zijn niet alleen in staat om meerdere actuatoren zo te coördineren dat complexe en precieze bewegingspatronen worden gevormd, maar omvatten ook diverse functies die de veiligheid verbeteren.
Lees meer
 
 
HD80

Veiligheidsfuncties van handbedieningen

De ontwikkeling van LINAK handbedieningen voor gezondheidszorgapparatuur is gebaseerd op onderzoek en studies naar bruikbaarheid om een juiste functionaliteit, intuïtieve interfaces en ergonomisch ontwerp te kunnen garanderen.
Lees meer
 
 
Goedkeuringen

Goedkeuringen

Bij LINAK staan kwaliteit en veiligheid centraal. Fabrikanten van toepassingen moeten zich bewust zijn van de eisen ten aanzien van tests en certificering van het medische eindproduct.
Lees meer
 
 
 

Veiligheid om de efficiëntie in de gezondheidszorg te helpen verbeteren
Veiligheid is een rode draad in elk actuatorsysteem van LINAK®, van ontwikkeling via fabricage tot uitgebreide tests. Dit vergroot de veiligheid voor patiënten en zorgverleners, verbetert de work flows en zorgt voor minder uitval van toepassingen.

Met een groeiend aantal veiligheidsfuncties wordt het veiligheidsniveau voor patiënten en zorgverleners, evenals de levensduur van de apparatuur zelf, vergroot met verstelbare toepassingen in de gezondheidszorg die gebruik maken van actuatorsystemen van LINAK®. Dit gecombineerd leidt tot efficiëntie op een hoger niveau, zodat zorgverleners meer tijd krijgen om zich bezig te houden met de patiënten.

Veiligheid staat voorop bij LINAK
Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke toepassing u ontwerpt. Alle producten van LINAK moeten standaard een aantal zware tests ondergaan voordat ze kunnen worden verkocht. Dit wordt gedaan om u te helpen te voldoen aan alle vereiste normen en standaards die gelden voor afstelling van toepassingen, en een lange en probleemloze levensduur te kunnen garanderen.

Bestanden

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.