Techniek & trends

CO-Link™

CO-Link™ is een concept van LINAK waarmee u - met producten van LINAK die u al hebt - het aantal kanalen in uw actuatorsysteem kunt verdubbelen. Er is dubbel zoveel vermogen en u hebt alles onder controle met dezelfde (enkele) handbediening.

Stelt u zich eens twee controleboxen voor en slechts één handbediening
In bepaalde gevallen zijn er meer dan de vier beschikbare kanalen in uw actuatorsysteem vereist. Zeer geavanceerde toepassingen in de gezondheidszorg, zoals speciale bedden, sommige stoelen voor zwaarlijvige patiënten en uiteenlopende behandeltafels en -stoelen, vereisen vaak extra kanalen voor aanvullende actuatoren of andere functies die er een meerwaarde aan geven. Bij gebruik van LINAK CO61, CO65 of CO71 controleboxen, zou u dan CO-Link kunnen overwegen. 

  • Tot acht kanalen en meer vermogen (2 x 200 W)
  • Eenvoudige set-up met kabels en op maat gemaakte software
  • Gemakkelijke logistiek met producten die u al hebt

De CO-Link is geen product. Het is een door LINAK ontwikkeld concept om klanten te helpen die gespecialiseerde instelbare toepassingen maken voor de gezondheidszorg. Toepassingen die meer vereisen dan de normale set-up met vier kanalen

Tot acht kanalen voor speciale toepassingen
Met de CO-Link van LINAK kunt u twee controleboxen combineren binnen één systeem. Dit biedt u dus de mogelijkheid om acht kanalen te verkrijgen die met één handbediening aan te sturen zijn.

Bestel een kabel en download uw aangepaste software

Met LINAK is het makkelijk om een CO-link te maken zonder een nieuw en duur systeem te ontwikkelen. Koppel simpelweg uw twee bedieningskasten CO61 met een kabel via een standaard splitter van LINAK. De besturingssoftware wordt op maat gemaakt voor uw unieke toepassing en is, zodra u er klaar voor bent, eenvoudig te downloaden.

Bouw uw set-up met wat u al hebt
Speciale bedden en andere geavanceerde toepassingen in de gezondheidszorg lopen qua verkoop uiteraard minder dan bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of normale patiënten tilliften. En dat is precies de reden waarom uw CO-link bouwt op producten van LINAK die u al hebt. Dezelfde actuatoren, bedieningskasten, bedieningen etc. Dit verschaft u de ideale logistiek en flexibiliteit om vragen van klanten meteen te beantwoorden.

 
CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ - geavanceerde beweging met tweemaal zo groot vermogen

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.