Techniek & trends

Werken onder druk - vraagt om proactieve bescherming

Meer dan ooit zijn wij ons bewust van het belang van goede hygiëne in gezondheidszorgomgevingen. De hulpbronnen voor gezondheidszorginstellingen bereiken hun limiet. Dus alles wat de druk op personeel, patiënten en budgetten verlicht, kan een dramatisch verschil betekenen voor de prestatie.

Grondig schoonhouden van ziekenhuisbedden en andere vitale apparatuur is altijd van vitaal belang geweest om de verspreiding van multiresistente bacteriën en infecties te verhinderen. Maar strikt vasthouden aan hoge hygiënische normen kan druk leggen op hulpbronnen en tijd – terwijl ruwe chemicaliën, heet water en hogedrukstralen van tijdbesparende wastunnels de actuatorsystemen in de bedden uitdagen.

LINAK® IPX6 Washable DURA™ haalt de druk van de ketel: Ons assortiment DURA™-producten is onderworpen aan strenge testen en heeft bewezen een vlekkeloze prestatie te leveren – zelfs na jaren van frequente reiniging. De levensduur van het aantal wasbeurten van onze producten is in feite 5 maal langer dan IEC60601-normen voorschrijven. Met Washable DURA™ kunt u de druk beter aan, wat er ook in de toekomst gebeurt.

Bescherm uw investering proactief
Bij LINAK helpen wij onze klanten zich voor te bereiden op een toekomst met nóg strengere normen en een grotere focus op hygiëne. Onze producten voor zorgtoepassingen voldoen ruimschoots aan diverse vereiste internationale normen en certificeringen om u proactief beschermd te houden voor als u onder druk staat. Wees voorbereid op wat er komen gaat en ga voor een duurzame oplossing voor jarenlang waardevol gebruik in de gezondheidszorg.

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

LINAK IPX6 Wasbaar DURA™ flyer

Wasbaarheid speelt een belangrijke rol in de moderne gezondheidszorg. LINAK IPX6 Wasbaar DURA™ voor verstelbare ziekenhuis- en verzorgingsapparatuur – het kon dus nóg schoner...

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.