Contact us here
Comfortmeubels

Toepassingen voor comfortmeubels

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfortbedden, relaxstoelen en sofa’s.

Elektrische actuatoren maken goed meubilair beter

Er is een groeiende trend naar meer verstellingsopties in comfortmeubels – zowel thuis als in hotelkamers en loungeruimtes. De gebruiker hecht steeds meer waarde aan rust en ontspanning na een lange werkdag en aan het plezier van meer comfort. Bij LINAK helpen wij u meubels verstelbaar, beter en intuïtiever in het gebruik te maken. Met een systeem van LINAK krijgt u:

  • Betrouwbare en sterke systemen voor hoge comfortniveaus
  • Een rijkdom aan mogelijkheden met een brede portfolio
  • Een wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Met onze actuatorsystemen kunt u het ontwerp precies afstemmen op de behoefte van de klant.

Concentreer uw ontwerp rondom krachtige aandrijving
Actuatorproducten van LINAK zijn ontworpen voor gebruik op dagelijkse basis en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Onze oplossingen moeten sterk en betrouwbaar zijn, van ontwikkeling en productie tot gebruik daarna. Alle producten worden grondig getest – ook als een systeem – om te voldoen aan alle normen en vereisten van de markt. Tegelijkertijd is alles elegant en onopvallend om geen inbreuk te maken op het ontwerp van uw meubels.

Zorg voor een brede productenportfolio
Of u nu behoefte hebt aan een compact ontwerp voor uw relaxstoel of de multifunctionele oplossingen die beschikbaar zijn voor comfortbedden, LINAK heeft precies het product dat u zoekt. Dit geeft ontwerpers alle creatieve mogelijkheden om precies te creëren wat de markt vraagt en om onderscheid te maken tussen modellen en merken. Voor eindgebruikers die milieu hoog in het vaandel hebben, kunt u ook oplossingen met een ZERO™ standby-verbruik aanbieden.

Vertrouwen in een wereldwijde partner met veel ervaring
Bij LINAK richten wij ons al 30 jaar exclusief op de ontwikkeling van elektrische actuatoren. Gedurende deze tijd hebben wij de portfolio voortdurend uitgebreid met complete systemen, waaronder een verscheidenheid aan besturingsopties. Wij stellen ons open voor nieuwe samenwerkingsverbanden, lokale marktinzichten en gemakkelijk toegankelijke ondersteuning via ons wereldwijd opererende bedrijf.

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Bekijk de video: Actuatorsystemen van LINAK voor relaxfauteuils play-icon

Actuatorsysteem van LINAK voor relaxfauteuils. Wanneer het uiteindelijk om comfort gaat.

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Brochure My Recliner™-app

Gebruik de LINAK My Recliner™-app als een ander soort handbediening. Ontdek wat de app te bieden heeft en hoe je hem kan aanpassen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen