Contact us here
Comfort meubels

Relaxbanken met maximaal comfort

Met actuatorystemen voor elektrische relaxbanken kunnen zitmeubels met één druk op de knop worden versteld. Dankzij de seriële aansluiting met plug-and-play, een beperkt aantal kabels en een draadloze bediening zijn de systemen eenvoudig in vrijwel elk ontwerp integreerbaar.

Elektrisch verstelbare relaxbank met LA10 actuatorsysteem

Elektrische actuatorsystemen voor hoogwaardige relaxbanken

Flexibele oplossingen voor complexe toepassingen
De actuatorsystemen van LINAK® voor relaxstoelen zijn de perfecte match voor een toepassing met veel verstelbare elementen, zoals een relaxbank. Het compacte ontwerp van het systeem en het beperkte aantal kabels maken het gemakkelijk om het te integreren in elk zitbankontwerp. Met een draadloze bedieningseenheid beschik je over flexibele montage-opties voor verschillende delen van de toepassing met behulp van een of meer besturingselementen.

Oplossing van veelvoorkomende problemen
Een systeem bestaat uit maximaal 5 actuatoren die in serie zijn geschakeld, een of meer besturingselementen en een laadpunt. Dankzij het daisy chain-principe kan het systeem in willekeurige volgorde worden aangesloten, en zonder bedieningseenheid krijg je maximale ontwerpvrijheid. Het hele systeem is gebaseerd op onderzoek en input van verschillende belanghebbenden in de waardeketen van elektrisch verstelbare relaxstoelen en lost de meest voorkomende problemen op, zoals gebroken kabels, variërende inbouwafmetingen en diep ontladen batterijen.

Geoptimaliseerde oplossing voor batterijen
Eén kenmerk van de systeemoplossing is de LINAK BA002 batterij. De slimme batterij lost verschillende problemen op die we in ons veldonderzoek ontdekten, met name diepe ontladingen. Het systeem wordt nog aantrekkelijker omdat de batterijen en de oplaadmogelijkheden de vrijheid bieden om de toepassing overal te plaatsen.

Lees meer
LA10 en BP12

Bestanden

Actuatorsystemen voor relaxfauteuils

Ontdek onze betrouwbare actuatorsystemen voor verstelbare relaxfauteuils met een draadloze bedieningseenheid. Wij hebben onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat dit systeem de gehele waardeketen in beschouwing neemt.

Brochure My Recliner™-app

Gebruik de LINAK My Recliner™-app als een ander soort handbediening. Ontdek wat de app te bieden heeft en hoe je hem kan aanpassen.

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Toepassingen voor comfortmeubels

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfortbedden, relaxstoelen en sofa’s.

Lees meer

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen