Contact us here
Techniek & trends

De ZERO™ technologie in huis

De ZERO™ technologie van LINAK houdt het verbruik in standby bij verstelbare comfort meubels lager dan 0,1W, zodat de CO₂ emissie wordt verminderd tot een absoluut minimum.

ZERO™ technologie HOMELINE - Techniek en trends
Men is zich steeds meer bewust van de gevolgen van klimaatverandering. Dit heeft ook de aandacht gevestigd op de CO₂ emissie die wordt veroorzaakt door het verbruik in standby in allerlei soorten apparatuur. 

Daarom heeft LINAK de ZERO™ technologie ontwikkeld voor verscheidene comfort meubelproducten, en hiermee een nieuwe norm gesteld voor wat als verantwoord verbruik in standby bij diverse soorten meubilair wordt beschouwd.

Maak het verschil en ondersteun het klimaat
Een comfort bed moet een klein beetje vermogen verbruiken om bij een druk op de knop onmiddellijk in beweging te kunnen komen, ook wanneer het bed in de standby-modus staat. Met de ZERO™ technologie is het mogelijk om het gebruikelijke standby-verbruik te verlagen tot 0,1 W.

Wilt u meer weten over de ZERO™ technologie? Lees dan de brochure “We are for the climate”, of neem rechtstreeks contact op met LINAK.
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen