Familiebedrijf met sterke wortels

LINAK is in de afgelopen eeuw een familiebedrijf gebleven.

FamiliebedrijfDe foto is genomen vóór de Eerste Wereldoorlog. Bij de deur ziet u de grootvader en grootmoeder van Bent Jensen. Het kind tussen hen in is de vader van Jensen, en naast hen zijn overgrootvader.
 

CEO Bent Jensen heeft de werkplaats van zijn grootvader, opgericht in 1907, omgevormd tot LINAK. Sinds 1976 is dit een internationaal fabricagebedrijf dat is gefundeerd op een aantal tijdloze waarden1. Deze omvatten een sterke klantgerichtheid en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid jegens de klant, werknemers en de gemeenschap rondom ons. 

LINAK houdt zich – met een visie op de lange termijn – bezig met de ontwikkeling van actuatoren. Wij zijn trouw aan onze waarden en streven in dit kader naar werkgelegenheid en groei in de gebieden en regio’s waar wij actief zijn – met name op het Deense eiland Als, waar LINAK is opgericht en nog steeds zijn hoofdkwartier heeft.

LINAK is altijd een familiebedrijf gebleven en zal dit in de toekomst ook blijven.

1Meer historische informatie vindt u in het hoofdstuk Geschiedenis van LINAK.

 
 
 
Bent Jensen

In 2012 hebben mijn familie en ik voor de toekomst van LINAK een cruciale beslissing genomen. Wij lanceerden een generatieplan om ervoor te zorgen dat het bedrijf in de familie blijft, en dat de waarden die onze familiebedrijf kenmerken, gehandhaafd blijven. Als het gaat om investeringen, dan denken wij op de lange termijn. Bij LINAK zijn wij sterk betrokken bij onze werknemers en het plaatselijke gebied. Daarom houden wij het hoofdkwartier en de productie in Denemarken en ondersteunen wij activiteiten in de plaatselijke gemeenschap. Wij voelen ons ook sterk betrokken bij onze klanten. Zij zijn de reden van ons bestaan.

- Bent Jensen, CEO & eigenaar, LINAK A/S

 

Verantwoordelijkheid

Wij zijn verantwoordelijk bij alles wat wij doen. Vertrouwen kweken en goed voor elkaar zorgen zit in ons DNA.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.