Een extra inspanning leveren – meer dan mooie woorden

Over Linak-De extra inspanning

Bij LINAK zeggen wij: ‘We Improve Your Life’. Voor ons betekent deze fundamentele belofte echter heel veel meer dan alleen maar het ontwikkelen van actuatorsystemen of bedenken van oplossingen voor onze klanten.

Ons succes hangt volledig af van onze klanten, dus wij leveren altijd die extra inspanning – voor onze klanten, voor de klant van onze klanten, en voor elkaar. Dit vormt onderdeel van de LINAK-cultuur en is zichtbaar bij alles wat wij doen – of het nu gaat om u te helpen een oplossing voor uw project te ontwikkelen, leiding te geven aan workshops van klanten, uw oplossing af te stellen en aan te passen, soepele logistiek te verzorgen, de benodigde certificeringen te verkrijgen, en nog veel meer.

Wij nemen de telefoon op als u belt, en wij zijn er wanneer u ons nodig hebt.

Van LINAK kunt u meer verwachten!

 
 
“Wij kunnen altijd contact met hen opnemen, zij geven ons een goede ondersteuning, de productkennis is heel goed, en zijn ook bereid om voor ons naar speciale omstandigheden te kijken”
Stuart Turton, algemeen directeur bij Surespan Limited.
 
“LINAK is zeer flexibel en behulpzaam. Wanneer wij te kampen hebben met problemen, staan zij altijd klaar om een oplossing te bedenken.”
Nicolai Tange Jørgensen, algemeen directeur bij Smartlift.
 
 
Patrick Ramsden

“LINAK is een zeer zorgzaam bedrijf, zowel voor hun klanten, werknemers als de gemeenschap waar zij werken. De cultuur bij LINAK houdt in dat wij veel tijd en energie investeren om elke oplossing voor de klant tot de juiste oplossing te maken. Zelfs voordat de klant besluit iets te kopen. Bij ons gaat het om een partnerschap en dat maakt het grote verschil. Veel bedrijven in Australië en Nieuw-Zeeland worden graag geassocieerd met een organisatie die veel geeft om echte mensen. Sommige van onze klanten zijn al bij ons sinds wij 25 jaar terug in Melbourne begonnen.”
- Patrick Ramsden, algemeen directeur, LINAK Australië

 

Verantwoordelijkheid

Wij zijn verantwoordelijk bij alles wat wij doen. Vertrouwen kweken en goed voor elkaar zorgen zit in ons DNA.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.