Systeem

Inline kolomsystemen

Met inline kolomsystemen van LINAK kunt u een soepele beweging en gemakkelijke verstelling creëren – op de meest stijlvolle manier die mogelijk is.

Inline kolomsystemen voor bureaus en werktafels
Het inline systeem is de perfecte keus als een van uw primaire vereisten is om hoogteverstelling in te passen in een huidig ontwerp van bureaus. Het onopvallende ontwerp zonder motorhuis past naadloos in een bestaande bureauportfolio met vaste of handmatig aangepaste kolommen.

Meerdere opties met de inline familie
De kolommen DL2, DL4S, DL12, DL14 en DL17 van LINAK worden vaak de ‘inline familie’ genoemd. Deze worden geleverd in verschillende vormen – rond, rechthoekig, en met subtiel afgeronde hoeken – om meer ontwerpvrijheid te creëren. Het karakteristieke kenmerk van de inline familie is het verfijnde ontwerp en de brede reeks standaardopties.

Welke kolom u kiest hangt af van uw ontwerpvereisten. Bijvoorbeeld:
  • De DL12 zou een voor de hand liggende keus kunnen zijn als u de voorkeur geeft aan een verfijnd rechthoekig ontwerp dat een gestroomlijnd silhout biedt. Het systeem oogt aangenaam met onzichtbare gliding pads en minimale ruimtes tussen profielen. De DL12 wordt standaard geleverd met PIEZO™ en het is een PVC-Free™ product
  • De DL14 is de optimale keus als u een slank rond ontwerp wilt met een lang verstelbereik. De DL14 wordt standaard geleverd met PIEZO en is een PVC-vrij product.
  • De DL17 kenmerkt zich door een elegant vierkant ontwerp, minimale ruimtes tussen de profielen en onzichtbare gliding pads, en wordt standaard geleverd met PIEZO, en is ook een PVC-vrij product
  • De DL4S is bestemd voor diegenen die de voorkeur geven aan subtiele ronde hoeken en een lang verstelbereik. De DL4S is ook een PVC-vrij product.
  • Met hun robuuste ontwerp en de mogelijkheid om de controlebox te integreren zijn de DL2-kolommen ideaal voor bureaus met één poot
Eenvoudig te combineren met Plug & Play™-systemen
Inline kolomsystemen zijn systemen waarin alles op elkaar is afgestemd – Plug & Play is alles wat u moet doen. Dit houdt in dat uw kolommen compatibel zijn met alle controleboxen en besturingselementen. Alleen maar monteren, aansluiten, en u bent klaar om te beginnen. U hebt meerdere instellingsopties met uiterst stijlvolle resultaten.
Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

DL2 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL4S datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL12 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL14 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL17 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.