Casus

Verhoog de kwaliteit van het leven op het werk

Als een bedrijf overtuigd is om wereldwijd beweging te brengen in werkplekken, dan was het niet meer dan logisch voor de Amerikaanse onderneming KOR Industries om Desk Control van LINAK toe te voegen aan hun producten. De op maat gemaakte software voor in hoogte verstelbare bureaus kwam onlangs beschikbaar in een aanpasbare versie, waardoor het voor bedrijven als KOR mogelijk werd om gezondheid op het werk nóg meer te bevorderen.

KOR Industries is opgericht in 2015 om een nieuwe familie verstelbare bureaus te ontwikkelen. Hoewel het merk nieuw is, worden alle producten ontworpen en technisch ontwikkeld door een team van veteranen uit de industrie, ergonomische experts en engineers.

De missie en drijvende kracht voor dit snel groeiende bedrijf concentreert zich op de verbetering van welzijn, vitaliteit en kwaliteit van leven voor hun klanten.

Stem Desk Control™ af op uw ontwerp
Met de software ® Desk Control van LINAK kunnen producenten van kantoormeubilair en werktafels de gebruikersinterface aan hun wensen aanpassen. Dit heeft KOR onmiddellijk geïnspireerd om contact op te nemen met LINAK voor hulp bij het aanpassen van de software Desk Control aan hun specifieke wensen.
 
“Wij kozen voor een partnerschap met LINAK omdat hun producten de beste in de wereld zijn. Omdat andere bedrijven niet de criteria bieden die voldoen aan onze merk- en productnormen,” zegt Tim Dobson, President en medeoprichter van KOR.
 
“Wij doen geen concessies aan zorgvuldigheid en wij willen dat mensen ons merk waarderen en meer klanten naar ons toe sturen omdat zij in het merk geloven evenals in de relatie die wij met hen hebben opgebouwd. LINAK heeft de meest verfijnde componenten die met onze producten kunnen worden gecombineerd.” 

Partnerschappen zorgen voor producten die nóg beter zijn
Bij LINAK is de filosofie dat een nauwe samenwerking de kortste weg is naar een perfecte oplossing. Van begin tot eind was het proces voor aanpassing van de software opmerkelijk kort, en Tim Dobson was erg blij met het resultaat.

“Wij wisten dat wij de aangepaste versie zo snel mogelijk op de markt wilden hebben. Het team van LINAK heeft een naadloos proces gecreëerd. Wij hebben rechtstreeks samengewerkt met personen van verkoop, operaties en klantenservice - iedereen is goed geïnformeerd en hulpvaardig. Het voelt als een familie.

Gebruik uw merk om een goede gezondheid te bevorderen
Voor KOR dwingt personal tracking u niet om proactief te zijn, maar zal dit eerder een onderdeel worden van uw levensstijl. Tijdens de weg voorwaarts is de focus op de groei van slimme technologie in onaangeboorde markten en de toegang van klanten tot veranderingen in hun levensstijl, direct onder hun handbereik. 

Desk Control werkt met alle systemen van DESKLINE®. Neem contact met ons op voor specificaties en andere innovatieve oplossingen voor moderne werkplekken. 

LINAK heeft Desk Control geïntroduceerd in 2014 om klanten softwaretechnologie te bieden die de gebruikerservaring individualiseert en die uw verstelbare bureau aanpast. De besturing herinnert u eraan om uw bureau te verstellen, houdt de tijd bij dat u staat en de hoeveelheid calorieën die u verbrandt. De software was succesvol, en als gevolg hiervan heeft LINAK de software onlangs toegankelijk gemaakt.

LINAK Desk Control - herinnert u eraan om op te staan! play-icon

LINAK Desk Control - herinnert u eraan om op te staan

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

Focus op kantoorbureaus

Elektrische aanpassing van kantoorbureaus sluit naadloos aan bij dynamische werkwijzen en de nieuwe aanpak van werk.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

KOM IN BEWEGING – Waarom zit-sta bureaus de werkprestatie verbeteren

Verlaag het aantal ziektedagen en creëer een moderne kantooromgeving met elektrische zit-sta bureaus. Een aantrekkelijke investering voor werkgevers en hun werknemers.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.