Contact us here
Casus

Met het nieuwe systeem Kick & Click besparen klanten op montagetijd

Giesselmann, een Duits bedrijf dat frames produceert voor in hoogte verstelbare bureaus, heeft 10 tot 12 minuten bespaard bij het monteren van een tafel met het systeem Kick & Click™ van LINAK. Vermenigvuldig dat eens met 150 tafels!

Verhaal uit de praktijk, klant bespaart montagetijd met Kick & Click

Het systeem Kick & Click™ van LINAK heeft de montage van kantoormeubilair snel en eenvoudig gemaakt. Er zijn geen gereedschappen of schroeven nodig om de kolommen te bevestigen aan het tafelblad. Montage is heel eenvoudig door de kolommen te “klikken” in plaats van 2x6 schroeven te gebruiken, wat bij montage vaak de standaardprocedure is. 

De heer V. Brokop van Giesselmann, producent van frames voor in hoogte verstelbare bureaus, heeft het nieuwe systeem Kick & Click™ getest. 

Ik schat dat wij per gemonteerd bureau circa 10 tot 12 minuten besparen. 10 tot 12 minuten lijkt niet veel, maar als wij een order hebben voor bijvoorbeeld 150 bureaus, dan besparen wij circa 25 uur. Dat is heel veel!"

Voorkom handmatige fouten
Brokop ziet, behalve de tijdbesparing, ook nog een ander voordeel. Met Kick & Click worden handmatige fouten voorkomen   die zich anders kunnen voordoen bij montage van de traditionele 12 schroeven. Nu is montage van tafels mogelijk zonder een schroef te vergeten of wellicht een schroef verkeerd in een bureau te draaien.

Profiteer van een intuïtieve oplossing
Hij vindt het product ook intuïtief. Het systeem vertelt heel eenvoudig hoe het moet worden gemonteerd. Geen handleiding vereist. De onderdelen van het systeem Kick & Click worden eenvoudigweg via duwen met de hand en voet (kick) en vastklikken (click) samengevoegd. 

Wilt u meer weten, bezoek dan de speciale Kick & Click-pagina.

 
Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatieve montage van een kantoorbureau

Kick & Click van LINAK - Gemakkelijke montage van een kantoorbureau play-icon

Kick & Click van LINAK - gemakkelijke montage van een kantoorbureau

Gemakkelijke demontage van een LINAK Kick & Click-bureau  play-icon

Kick & Click - Een kantoorbureau demonteren

Bestanden

Kick & Click datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen