Contact us here
Landbouwmachine's

Oplossingen voor zaaimachines

Actuatoren van LINAK zorgen in moderne zaaimachines voor intelligente bewegingen van tankdeksels, markeerders en doseerunits.

Zaaimachines

Optimaliseer zaaimachines met behulp van intelligente actuatoren

In het moderne landbouwbedrijf is de focus steeds meer gericht op optimalisatie van de opbrengst en vermindering van afval en energieverbruik. Indicatoren van de bodemkwaliteit helpen agrariërs de bemesting en het zaaiproces te optimaliseren. In combinatie met GPS-tracking kunnen agrariërs de hoeveelheid zaaiverspreiding in diverse gebieden van het veld optimaliseren. Bij gebruik van een zaaimachine met intelligente actuatoren van LINAK kunnen agrariërs profiteren van een aantal belangrijke voordelen:

  • Gemakkelijke integratie van intelligente actuatoren
  • Gemakkelijke installatie en vrijwel geen onderhoud nodig
  • Duurzame, beproefde en geteste oplossingen

Bij precisielandbouw gaat het allemaal om het bereiken van een hoge mate van kostenefficiëntie. Agrariërs brengen vandaag de dag oogstvelden in kaart met uiterst gedetailleerde informatie over bodemkwaliteit en mineralenniveaus. Landbouwmachines moeten daarom in staat zijn deze informatie te verwerken en automatisch variatie aan te brengen in de verspreiding van zaden in verschillende gedeelten van het veld. Actuatoren van LINAK zorgen voor precieze beweging van markeerders en doseerunits op moderne zaaimachines.

Intelligente actuatoren kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd
Nauwkeurige positiefeedback vanuit elektrische actuatoren helpen agrariërs bij automatisering van het zaaiproces en verminderen zo het risico dat zaden worden verspild. Actuatoren van LINAK laten zich gemakkelijk integreren in diverse databusbesturingssystemen, en de feedback hiervan kan door het systeem worden gebruikt om markeerders en doseerunits precies af te stemmen op verandering van de bodemkwaliteit.

Installeer een groene en onderhoudsvrije oplossing
Elektrische actuatoren zijn niet uitgerust met slangen, pompen of compressoren. Dit maakt installatie zowel sneller als veel gemakkelijker. Onderhoud is niet nodig, omdat alleen gebruik wordt gemaakt van voedingskabels en een datakabel die is aangesloten op een motorbesturingseenheid (ECU). Het energieverbruik is gereduceerd tot een minimum omdat compressoren en pompen geen deel uitmaken van het systeem.

Zorg voor een duurzame oplossing die lang meegaat
Actuatoren van LINAK worden gemaakt met de opgebouwde kennis van meer dan 35 jaar. Alle producten worden grondig getest om ervoor te zorgen dat deze bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden in het veld. Water, stof, stoten, schokken en langdurige trillingen zijn elementen in het testprogramma van LINAK, en met de benodigde certificeringen en normen waaraan wordt voldaan, kunnen klanten er zeker van zijn dat zij actuatoren krijgen die jarenlang meegaan.
 


Lees meer
Lineaire actuator LA14
Lineaire actuatoroplossingen voor zaaimachines play-icon

Lineaire actuatoroplossingen voor zaaimachines

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video’s over zaaimachines

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die worden gebruikt in zaaimachines. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen