Contact us here
Nieuws 24 maart 2021

LINAK opent nieuwe fabriek in Thailand

In Thailand is nu een nieuwe fabriek plus distributiecentrum van in totaal 12.000 vierkante meter geopend om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte aan hoogwaardige actuatoroplossingen en onze wereldwijde aanwezigheid te vergroten.

LINAK APAC. Het gebouw van 12.000 vierkante meter biedt plaats aan fabricage, logistiek en beheerfuncties.

De focus zal in eerste instantie zijn gericht op ondersteuning van de DESKLINE-tak in de APAC-regio en de VS. De vraag groeit en er worden nieuwe productreleases geïntroduceerd. Daarom is LINAK van plan om de beschikbaarheid van deze plaatselijk geproduceerde producten in geheel Azië geleidelijk uit te breiden. De eerste actuatoren voor onze klanten zullen in het eerste kwartaal van 2021 de locatie verlaten.

De locatie in de provincie Chonburi, 100 kilometer ten zuiden van Bangkok, is ideaal aangezien deze dicht in de buurt ligt van zowel een belangrijke zeehaven als de internationale luchthaven van Bangkok. De regio is  bovendien de thuishaven van een groot aantal leveranciers uit de auto-industrie en andere hoogtechnologische industrieën vanwege de aanwezigheid in het gebied van werkkrachten met hoge technische competenties.

Kurt Lorenzen, Managing Director LINAK APAC

“De fabriek van LINAK APAC is een belangrijke investering in de Aziatische markt.  Ik geloof er sterk in dat we dicht in de buurt van onze klanten moeten zijn, en een belangrijk onderdeel hiervan is dat wij in staat zijn om concurrerende producten met korte levertijden te kunnen bieden.”

Kurt Lorenzen, Managing Director LINAK APAC

 

De locatie in Thailand is gebaseerd op dezelfde principes als andere fabrieken van LINAK in Denemarken, de VS, Slowakije en China. Met gebruik van de nieuwste productietechnologie, Lean Manufacturing en de constante verbetering van onze processen om zo dicht mogelijk bij onze klanten hoogwaardige actuatorsystemen en een betrouwbare service te bieden.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen